Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το κύπελλο του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ έρχεται στα Γιαννιτσά!!!



Το Κύπελλο του Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, έρχεται την Πέμπτη 25 Ιουλίου, στα Γιαννιτσά, για να το δουν από κοντά οι φίλαθλοι του “Δικεφάλου του βορρά” από την πόλη αλλά και από πολλές ακόμα περιοχές της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο», το κύπελλο θα βρίσκεται στον πεζόδρομο από τις 8.30 το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στο σημείο ανάμεσα στο καφέ "Με χρώμα" (πρώην ΕΣΑΕΙ) και στο καφέ "Μόστρα", προκειμένου οι φίλαθλοι του Πρωταθλητή να το δουν και φυσικά να φωτογραφηθούν με αυτό, όπως συνήθως συμβαίνει.

Άλλωστε η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει πολλούς οπαδούς και φίλους στην περιοχή του Δήμου Πέλλας και γενικότερα στο νομό μας και είναι μια ευκαιρία για αυτούς να βρεθούν δίπλα στο τρόπαιο του φετινού Πρωταθλητή της Super League.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Δεν φέρνετε καλύτερα το Κόνφερενς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει περασει ενας μηνα και αλλα η πικρα σου καλα κραταει !και αυτο μου αρεσει!

      Διαγραφή
  2. Θα έρθει και ο καραπαπας μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το κύπελλο κάνει για 50 !!! Ήταν το πιο μάγκικο από όλα !!!! Πολλοί πόνεσαν πολλοί έκλαψαν αλλά... Το πήρε ο ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι κίτρινοι μπορούνε να έρθουν να βγουν φωτογραφία, οι αριανοι για να δουν πως είναι!... γιατι αυτοί οταν το πήραν ήταν απο πηλό!!! και οι τις αεκ να δουν τι κόπο εκαναν στα στησίματα και έχασαν μέσα απο τα χεριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κύπελλο 🏆 Χαριλάου έχει αξία γιατί το πήραμε μέσα από ένα λαϊκό από τυχερά σκουλικια🪱🪱🪱🪱 που μπόρεσαν και θαύμασαν αυτήν την ομάδα να παίρνει πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τώρα μεταξύ μας ρε παιδιά...είπαμε να ξεχνάμε τα προβλήματα μας αλλά όχι και τόσο πόρωση...Άντε να είσαι παιδάκι..παιδί ..έφηβος οκ..αλλα ολόκληροι άνδρες..με οικογένειες ,άλλος χρωστάει στη ΔΕΗ, άλλος χρωστάει ΕΦΚΑ ,άλλος διάφορα άλλα κλπ...και να ασχολούμαστε με παοκ αεκ αρη ολυμπιακο κλπ έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.