Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαπλάτανος: Άγρια επίθεση αδέσποτων σε μικρό δεσποζόμενο σκυλί - Του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα (βίντεο)



Άγρια επίθεση τριών αδέσποτων σκυλιών δέχθηκε μικρός δεσποζόμενος σκύλος μέσα στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του, στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες, όταν τρία αδέσποτα -και επιθετικά όπως αποδείχθηκε- σκυλιά εισέβαλαν από ανοιχτή εξώπορτα στην αυλή οικίας όπου βρισκόταν το μικρό δεσποζόμενο σκυλί και του επιτέθηκαν προκαλώντας του σοβαρά τραύματα. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του μετέφερε το τραυματισμένο σκυλί στο κτηνιατρείο για να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης της οικίας και του δεσποζόμενου σκυλιού στον Εξαπλάτανο, το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πολύ μεγάλο και καθημερινά τίθεται θέμα ασφάλειας για τους κατοίκους και τους διερχόμενους στην περιοχή. Για αυτό το λόγο πάνω από 20 πολίτες- δημότες του Δήμου Αλμωπίας στον Εξαπλάτανο συγκέντρωσαν υπογραφές και απευθύνθηκαν στην Δημοτική Αρχή να φροντίσει για την περισυλλογή των τριών αδέσποτων σκυλιών που, όπως φαίνεται και από το βίντεο, αποτελούν δημόσιο κίνδυνο!
Δ. Μπ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για κάθε τέτοια επίθεση συμβολική ευθανασία σε 10 νευρικά αδέσποτα;ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.