Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Παντελεήμονος Αρσενίου



Μέσα στο χαρμόσυνο κλίμα της θερινής περιόδου η Ενορία Αρσενίου ανακοινώνει στον ευσεβή κλήρο και τον ευλαβή λαό την Ιερά Πανήγυρη του Ιστορικού Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα .
Θα τεθούν σε προσκύνηση αποτμήματα των Ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρα & Ιαματικού Παντελεήμονα, του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης και Οσίου Γεωργίου Καρσλιδη του εν Δράμας.
Την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 6:30 μ.μ. θα γίνει η έξοδος της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Παντελεήμονα από το προσκυνητάρι του και θα τεθεί σε προσκύνηση στο κέντρο του Ιερού Ναού.
Τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Παντελεήμων, Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης και Οσίου Γεωργίου Καρσλιδη του εν Δράμας θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα μέχρι την Κυριακή 28 Ιουλίου το βράδυ.
Ο Ιερός Ναός κατά το τριήμερο 26, 27 και 28 Ιουλίου θα παραμένει ανοιχτός από τις 7:00 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ και θα τίθενται σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα του εορταζόμενου Αγίου Παντελεήμονα, του Αγίου Καλλινίκου Επισκόπου Εδέσσης και Οσίου Γεωργίου Καρσλιδη του εν Δράμας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 
6:00μ.μ. Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας για την μνήμη της εορτής της Αγίας Παρασκευής 

Παρασκευή 26 Ιουλίου 
7:00μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, θείου Κηρύγματος και Ιερά Λιτάνευσις 

Σάββατο 27 Ιουλίου 
7:00π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία 
7:00μ.μ. Μεθεόρτιος Εσπερινός & Ιερά Παράκληση στο Άγιο Παντελεήμονα 

Κυριακή 28 Ιουλίου 
7:00π.μ. Όρθρος και θεία Λειτουργία 

Εκ του Ιερού Ναού 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.