Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Νέα παράταση για τις δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων στην ψηφιακή πλατφόρμα



Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr μέχρι τις 15.07.2024 ανακοίνωσε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Νέα ημερομηνία υποβολής 15 Ιουλίου 2024, μετά από παράταση. 

O Δήμος Πέλλας ενημερώνει όλους τους ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές, μισθωτές και υπομισθωτές οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου μας, ότι επιπλέον των υποχρεώσεων του καθαρισμού και της αποψίλωσης των ιδιοκτησιών τους, να προβαίνουν στην υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεων πυροπροστασίας των ιδιοκτησιών τους στο Εθνικό Μητρώο Τήρησης Μέτρων Προληπτικής Πυροπροστασίας Ιδιοκτησιών του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο άρθρο 31, παρ. 4 του Ν. 5075/2023 (ΦΕΚ Α’ 206/12-12-2023) και την υπ. Αριθμό 20/2024 Πυροσβεστική Διάταξη ( ΦΕΚ Β’ 2695/9-5-2024).

Στους υπόχρεους που δεν υποβάλλουν την Δήλωση Καθαρισμού ιδιοκτησίας σύμφωνα με την παρ. 5 του ανωτέρου άρθρου 31, επιβάλλεται πρόστιμο ύψους χιλίων (1.000,00) ευρώ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ορίστε πού γίνατε και "νταβατζηδες" του υπουργείου κλιματικής αλλαγής. Το γνωρίζουμε, το πράξαμε. Μας τα πρήζουν τα κανάλια, μας τα πρήζετε κι εσείς που ως Δήμος κατέχετε και διαχειριζεστε τα πιο βρώμικα οικόπεδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τις αυλές μας καθαρίσαμε, και τα οικόπεδα καθαρίσαμε έχοντας ενσυναίσθηση για το κοινωνικό καλό και τις προσταγές της πολιτικής προστασίας, εσείς του Δήμου πότε θα καθαρίσετε δημόσιους χώρους και πάρκα που αποτελούν πύρινες βόμβες???? Αν δε κάνω λάθος προσλήφθηκαν κάποιοι δημοτικοί υπάλληλοι πρασίνου για τις έκτακτες ανάγκες του Δήμου για τη πυροπροστασία, και μαθαίνουμε ότι έχουν καταλάβει θέσεις και γραφεία εντός Δημαρχείου!!!! Αυτή είναι η πολιτική προστασία που έχουμε στο Δήμο???? Λίγο ντροπή κύριοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.