Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Έδεσσας



Συγκροτήθηκε σε σώμα την 01.07.2024 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 30.06.2024 ως ακολούθως:

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μίσχος Γεώργιος
2. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ποτουρίδης Ιορδάνης
3. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Καρυπίδης Θεόδωρος
4. ΤΑΜΙΑΣ: Γκίνης Βασίλειος
5. ΜΕΛΟΣ: Δήμου Ιωάννης
6. ΜΕΛΟΣ: Δασκαλίνας Άγγελος
7. ΜΕΛΟΣ: Χρυσαφίδης Γεώργιος

Με εκτίμηση για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος                   Ο Γενικός Γραμματέας
Μίσχος Στ. Γεώργιος      Καρυπίδης Θεόδωρος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Έγινα πολύτεκνος πατέρας και αναρωτιέμαι τι προσφέρει η εγράφη μας στο σύλλογο. Το ποιστοποιητικο οικογένειακης κατάστασης το παίρνουμε.και από το Δήμο.δωρεάν. Ενώ στο σύλλογο πληρώνουμε 20 ευρώ και επειδή δήθεν έρχεται από την Αθήνα Ταχυμεταφορικη συν αλλά 12 ευρώ. Ενώ το έχουν έτοιμο στην Έδεσσα μέσα στο γραφείο. Και μαζί με την βενζίνη 2 φορές που πρέπει να πάω σχεδόν 50 ευρώ μου κοστίζει. Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος και τόσα ψέματα. α. Ουδέποτε το Πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας χρεώθηκε σε μέλος του συλλόγου 20€. β. Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης με το ΠΠΙ δεν έχει καμία σχέση σε διαγωνισμούς. γ. Σας προκαλώ να αποδείξετε ότι το παραπάνω πιστοποιητικό το εκδίδουμε στο σύλλογο. Είναι κρίμα ένα μέλος ενός συλλόγου να το κατηγορεί με ψέματα για δικούς του λόγους ή για λόγους εντύπωσης. Εκτός και αν θέλατε λίγα λεπτά δημοσιότητας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.