Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στο Λιτόχωρο Πιερίας



Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση ξέσπασε στην περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου στην Πιερία,το μεσημέρι του Σαββάτου, η οποία τέθηκε εγκαίρως υπό έλεγχο, όπως ανέφερε και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3 ο Βαγγέλης Γερολιόλιος, δήμαρχος Δίου-Ολύμπου.

Ο κ.Γερολιόλιος τόνισε ότι η φωτιά θα ήταν δυνητικά επικίνδυνη, ωστόσο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των υπηρεσιών τέθηκε υπό έλεγχο.

«Μια πυρκαγιά που δυνητικά μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ επικίνδυνη. Πάνω από την εθνική οδό, ανάμεσα στη Λεπτοκαρυά και το Λιτόχωρο, ξέσπασε για φωτιά για λόγους που δε γνωρίζουμε. Η πυρκαγιά πήρε πάρα πολύ γρήγορα διαστάσεις. Ευτυχώς πάρα πολύ έγκαιρα αντιμετωπίστηκε τόσο από την Πολιτική Προστασία, σηκώθηκαν έξι εναέρια πτητικά που έκαναν πολύ σημαντική δουλειά. Σύσσωμη η δασική και η πυροσβεστική υπηρεσία Λιτοχώρου και Κατερίνης, επτά μηχανήματα έργου του δήμου έκαναν αντιπυρικές ζώνες, με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο και μη φτάσει στους πρόποδες. Ευτυχώς φαίνεται ότι έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση», όπως ανέφερε.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.