Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας - Τα θέματα



Στις 25/07/2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας (Εθνικής Αντίστασης 1, Γιαννιτσά), συνεδριάζει το ΔΣ της ΔΕΥΑ Πέλλας για λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

1. Έγκριση παράτασης της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας .
2. Έγκριση πινάκων επιτυχόντων της ΣΟΧ1/2024.
3. Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. <<ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ>>.
4. Τροποποίηση της μελέτης << ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΩΝ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ>>.
5. Έγκριση 2ου Α.Π.Ε. για το έργο <<ΑΝΟΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ >> προϋπολογισμού 1.750.000,00€ (με Φ.Π.Α.) και αριθμό μελέτης 24/2018 .
6. Έγκριση υποβολής αιτήματος Τροποποίησης για αύξηση της χρηματοδότησης του έργου: <<ΑΝΟΡΥΞΗ ΝΕΩΝ ΥΔΡΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ-ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΥΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ >> προϋπολογισμού 4.485.682,82 € με ΦΠΑ (αύξηση κατά 176.953,90 € ).
7. Έγκριση παραίτησης λόγω συνταξιοδότησης υπαλλήλου της Δ.Ε.Υ.Α. Πέλλας και καταβολή του εφάπαξ που προβλέπεται.
8. Έγκριση υπογραφής της σύμβασης χρήσης του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής << >> με την Τράπεζα Πειραιώς και παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του παραπάνω συστήματος .
9. Ορισμός-εξουσιοδότηση υπαλλήλου για το κλείσιμο ανενεργού λογαριασμού στην
10. Ορισμός -εξουσιοδότηση υπαλλήλων για πρόσβαση και διαχείριση των Ηλεκτρονικών Τιμολογίων μέσω της Εφαρμογής Διάθεσης Ηλεκτρονικών Τιμολογίων (ΕΔΗΤ) .
11. Έγκριση ανάθεσης νέου τηλεπικοινωνιακού παρόχου για τα υπηρεσιακά κινητά τηλέφωνα της Επιχείρησης .
12. Καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών και Φ.Μ.Υ. από αναδρομικές αποδοχές που καταβλήθηκαν προς εργαζομένους της Επιχείρησης βάση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης .
13. Έγκριση Αίτησης του Δήμου Πέλλας δωρεάν παραχώρησης ενός οχήματος (ΕΕΑ 6705) της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
14. 4η Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού 2024 της Δ.Ε.Υ..Α Πέλλας.
15. Έγκριση Δαπανών για επείγουσες ανάγκες μέχρι 200,00€.
16. Αιτήσεις – Διάφορα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.