Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας - Τα θέματα



Tην Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:00 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: ΄

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
1. Έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και εργοταξιακής σήμανσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου «Εργασίες παροχής φυσικού αερίου στην Έδεσσα Δ. Έδεσσας Π.Ε. Πέλλας» (Εισηγητής: Δημοτική Επιτροπή).

2. Έκδοση κανονιστικής απόφασης που αφορά τη λήψη μέτρων προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και εργοταξιακής σήμανσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου «Ανάπλασης οδού 25ης Μαρτίου» (Εισήγηση: Δημοτική Επιτροπή).

3. Αποχαρακτηρισμός ή επαν-επιβολή χαρακτηρισμού ιδιωτικής έκτασης με χρήση «Χώρος Ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ» στο Ο.Τ. 143 της Έδεσσας σύμφωνα με το άρθ. 88 του Ν. 4759/2020 (Εισηγητής: Δημοτική Επιτροπή).

4. Μετάθεση του χρόνου παράδοσης του τμήματος 1 της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη θέση "Πασά -Τσαϊρ" σε έκταση 75 στρ. Δήμου Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

5. 3η Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
6. 5η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2024 (Εισηγητής: Δημοτική Επιτροπή).

7. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης χώρου στην οικία Τσάμη στο Βαρόσι (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
8. Εξαίρεση κάποιων βλαβών από τον υπολογισμό τελών άρδευσης του έτους 2023 (Εισηγητής: Δημοτική Επιτροπή).

9. Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας (Εισηγητής: Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).

10. Εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για το σχολικό έτος 2024-2025 (Εισηγητής: Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς).

11. Γνωμοδότηση περί του σχεδίου του Τεχνικού Προγράμματος του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α. Κεντρικής Μακεδονίας (Εισηγητής: Δ/νση Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας).

12. Επικύρωση απομαγνητοφωνημένων πρακτικών των 9ης έως 12ης συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου έτους 2024 (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Τρύπες σκουπίδια υτα είναι τα θέματα,άκρη στα ποτάμια πρασι ο μηδέν φύτεψαν και τα παρατησατε ντροπή.και κρύψτε αυτούς που είναι όλο με ένα τσιγάρο και καφέ στο χέρι στην είσοδο τησ δημαρχιας.το θέαμα είναι αποκρουστικό.βγαλτε τουσ πίσω να μην τουσ βλέπουμε.ντροπη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα τους πειράξει! Θα πάνε μετά με τους αλλους.

      Διαγραφή
  2. Αυτό πρέπει να φωτογραφηθεί και να σταλεί προς δημοσίευση και εις γνώση των αρμοδίων υπουργείων υγείας και εσωτερικών, καθώς και του πρωθυπουργού, όπως του τύπου , και της Ε.Ε.
    Ο περιβάλλον δημόσιος χώρος κάθε Δήμου, κάθε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, κάθε Δημόσιας ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, δεν νοείται να έχει επί καθημερινής βάσεως και αδιαλείπτως αυτήν την αηδιαστικα αποκρουστική εικόνα, δηλαδή των καπνιστών εργαζομένων.
    Και δεν σταματάει εκεί, όσοι δεν βγαίνουν στην είσοδο της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ή του ΔΗΜΟΥ ή του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με τσιγάρο και καφέ ολημερίς (ω σαν να πληρώνονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο,να καπνίζουν μανιωδώς πίνοντας καφέ όλη την ημέρα) , ΚΑΠΝΊΖΟΥΝ εντός των χώρων εργασίας ,και μάλιστα δεν εξαιρείται ουδείς από το να αψηφά τον αντικαπνηστικο νόμο.
    Με τους μη καπνιστές που ήταν ανέκαθεν παθητικοί καπνιστές στις δημόσιες υπηρεσίες ( εν δυνάμει,καρκίνο πάθεις,ΧΑΠ, κ.λ.π )και εξακολουθούν να είναι, ποιος θα ασχοληθεί?? Τι χρωστάνε να είναι ΕΡΜΑΙΑ των εξαρτημένων καπνιστών??
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΣ αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρχές να πράξουν τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ; ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΣΙΓΑΡΟ;
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΑΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΤΑΡΑΧΟΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΤΡΟΠΗ ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην το παρακάνουμε απλά λιγο τάξη δεν βλαπτει.ντροπη είναι η εικόνα,με τα παιδιά μασ μπαίνουμε και βλέπουν. Θεωρώ πως πρέπει κάποιος πρέπει να βάλει ταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΑΝΟΧΗ.
    ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ
    ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ
    ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΟΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ
    ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Τ ΩΡΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ
    ΟΠΩΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΥΚΟΝΟ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τους δρόμους στις γειτονιές κι όχι τους δύο κεντρικούς παράλληλους προς το σταθμό .Τρύπες , μεγάλες λακούβες , τούμπες ,εξογκώματα κλπ. Τα σοκάκια με καλντερίμια είναι πιο ασφαλή από τους δρόμους της Έδεσσας. Χθες έπρεπε να ασφαλτωθουν όλοι οι δρόμοι. Ντροπή στον Δήμο Έδεσσας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σε όλους τους διοικούντες για όλα τα παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα ποτάμια βάλανε ιδιοτη να φυτέψει διαφορά φυτά και ξεράθηκαν,ούτε καν να τα ποτησανε αυτοί του δήμου οι(υπάλληλοι του) ντροπή σασ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρωί στην είσοδο εν ώρα εργασίας συγκεκριμένα άτομα πίνουν καφέ και καπνίζουν.εμειςπεριμένουμε να μας εξυπηρετήσουμε,και ας έχουμε χάσει ώρα απο την εργασία μας.δεν είναι όλοι έτσι.βαλτε τους χέρι.την επόμενη θα κάνω καταγγελία,δεν παει αλλο φτάνει γιατί απο εμάς τους δημότες πληρωνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιαννη παρε τον δημο στα χερια σου !βγες στην πολη και δωσε λυσεις στα προβληματα κυκολοφοριακο ποταμια και καθημερινοτητα των πολιτων ασε τα φρου φρου και αρωματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς ολοι οι καινούργιοι έχουν πάρει πολύ ελαφρά την εξουσία. Δεν είναι λύση ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Περιμένουμε το καλύτερο. Πολύ τουπε και ανωριμότητας .Τον ζήλο που έδειξαν για τα "καρναβάλια "ας το δείξουν για όλα τα σοβαρότατα προβλήματα της πόλης.Η πόλη νοσεί σοβαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.