Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αιχμηρός και επιθετικός ο Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας, Παντελής Μάρκου, σε μέλος του Π.Σ.



Ιδιαίτερα αιχμηρή και επιθετική προς τον Θόδωρο Μαργαρίτη (μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής), η ανάρτηση του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πέλλας Παντελή Μάρκου, με αφορμή τοποθέτησή του σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή για τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη:

"Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης εμφανίστηκε σήμερα πρωί πρωί στον ΣΚΑΙ, και στο πρώτο λεπτό της τοποθέτησής του αυτό που βρήκε να σχολιάσει αρνητικά ήταν ο παλμός στην χθεσινή ομιλία του Προέδρου, που τον χαρακτήρισε μάλιστα ως "μελανό σημείο". Σύντροφε, συγγνώμη που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αφήσαμε ζωές και δουλειές και κάναμε χιλιόμετρα για να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα σε μια κρίσιμη συνεδρίαση για την Παράταξη. Κακώς δεν αφήσαμε εσάς τους κατ' επάγγελμα παράγοντες να παίρνετε αποφάσεις για το μέλλον του χώρου, για εμάς αλλά χωρίς εμάς, όπως έκανες πριν λίγες μέρες με την ανοιχτή πρόσκλησή σου προς τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς καμία διαδικασία, χωρίς καμία απόφαση οργάνου."

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Πριν με ποτάμι που στέρεψε τώρα το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Παντελης δε το εκριψε ποτε και οταν εφυγε ο θεοδωρακης αυτος εμεινε και εγινε γραμματεας και το ΠΑΣΟΚ το δυναμωσε

      Διαγραφή
  2. Δεν γίνεται το ΠΑΣΟΚ να παραμένει συνοικιακό μαγαζί και κάποιοι να είναι βολεμενοι με μια θέση σ αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε η ΤΖΑΚΡΗ θα σας σώσει μόνο, πότε θα το καταλάβετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος ο μικρός. Δεν είναι λίγο από την επαρχία να τα βάζει με πολιτικό συμβούλιο. Και του τα πε έξω από τα δόντια. Μαζεύτηκαν όλοι οι άεργοι στην Αθήνα και κάνουν πολιτική. Το παιδί θα πάει μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.