Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία αναγνώστη: Απάτη με ηλεκτρονική αγορά εσωτερικής κεραίας τηλεόρασης



Εξαπάτηση σε ηλεκτρονική αγορά εσωτερικής κεραίας τηλεόρασης για ενισχυμένη λήψη σήματος, κατήγγειλε αναγνώστης μας από το Νέο Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας.

Ο καταγγέλων, προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα λήψης του σήματος στην τηλεόρασή του, όπως μας είπε, παρήγγειλε μέσω διαδικτύου, δηλαδή από δήθεν online κατάστημα, κεραία τηλεόρασης με αντικαταβολή 49 ευρώ. Όταν όμως παρέλαβε το δέμα ταχυδρομικώς και άνοιξε το κουτί όπου υποτίθεται ότι μέσα ήταν συσκευασμένη η κεραία, ανακάλυψε με έκπληξη ότι στο περιεχόμενό του υπήρχαν μόνο κάποια καλώδια και μια πλαστική ψευτοσυσκευή και τίποτε άλλο!

Όταν κάλεσε στο τηλέφωνο που υπήρχε στην σχετική καταχώρηση στο ίντερνετ, άκουσε το γνωστό: "η τηλεφωνική γραμμή που καλείτε, δεν υπάρχει"!!!

Η καταγγελία, όπως τόνισε, γίνεται περισσότερο για να μην την "πατήσουν" και άλλοι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ποιότητα του τηλεοπτικού σήματος στους δέκτες του, που στην περιοχή είναι ένα φαινόμενο πολύ συνηθισμένο.

Δ. Μπ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οταν ο κάθε άσχετος μπαίνει στον υπολογιστή πρώτη φορά μέσα απο το ΦΒ αυτα παθαίνει !!! 1 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΒ ΤΙΚ ΤΟΚ ΚΤΛΠ ΤΟ 99% ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ. το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι την ίδια ώρα να απαιτήσεις τα χρήματα σου απο την κουριερ ( οι συναλλαγές αυτές κατα κανόνα γίνονται με αντικαταβολή ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΚΤΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όνομα δεν υπάρχει ή είναι προσωπικά δεδομένα............
    καταγγελία σε φορείς, π.χ προστασία καταναλωτή κ.λ.π;
    Αν όχι, τσάμπα μιλάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει όνομα ρε γκασμα ''τσαμπικος γυφτοπουλος αγια βαρβαρα ''άγνωστος τράβα βρες τον και καταγγελίες γίνονται κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε λεπτό και λενε μακριά απο άγνωστα μαγαζιά αλλά εσείς αετό πετάτε.

      Διαγραφή
    2. ........ρε γκασμα......... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΑΡΒΑΝΤ

      Διαγραφή
  3. οι απατεώνες κάνουν διαφήμιση σε facebook και τικ τοκ istagram πουλάνε παπούτσια επώνυμα, κινητά και άλλα γκατζετ, οι συναλλαγές γίνονται μεσώ κουριερ ποτέ με paypal η κάρτα, τα λεφτά τα παίρνει η κουριερ και μπαίνουν αυτόματα σε ενα λογαριασμό και μετά πανε και σε άλλους και άλλους κτλπ από τσαντίρι σε τσαντίρι άντε να τους βρεις. Βασίζονται ότι για 50 100 ευρώ δεν θα κανει κανένας μήνυση αλλά και να κάνει είναι μεγάλη φασαρία γιατι δεν φαίνονται έχουν πακιστανικα νούμερα και αριθμούς τράπεζας άλλων εν αγνοία τους.Το κύκλωμα αποτελείτε κατά 90% από γύφτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.