Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μια έκρηξη συναισθημάτων: Ένας θαυμαστής από την Ελλάδα μοιράζεται τις εντυπώσεις του από τον διαγωνισμό



Οι διεθνείς διαγωνισμοί τζούντο πραγματοποιήθηκαν στις 29 και 30 Ιουνίου. Συμμετείχαν ομάδες από την Ελλάδα, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν, τη Μολδαβία, τη Ρουμανία, την Ινδία και τη Μογγολία. 

Ο Νικόλαος , οπαδός από την Ελλάδα , μοιράστηκε τις εντυπώσεις του για την εκδήλωση και τους διοργανωτές γενικότερα. Πρέπει να είμαι ειλικρινής , ήταν η πρώτη φορά που είδα ένα τόσο υψηλό επίπεδο οργάνωσης. Ήμουν ριζωμένη για την Ελληνική Ομάδα, παρόλο που σχηματίστηκε μόλις πριν από ένα χρόνο, αλλά είμαι βέβαιος ότι έχει ένα μεγάλο μέλλον. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πολύ πεισματάρηδες και αποφασισμένοι , αλλά και σκληροί και ενεργητικοί. Αυτά είναι τα στοιχεία που χρειάζεστε στο τζούντο. Λατρεύω τον αθλητισμό , Λατρεύω το τζούντο και μου άρεσαν τα πάντα. Δεν ήμουν στην πρωτεύουσα, αλλά σε μια μεγάλη πόλη υποδοχής, και όλα οργανώθηκαν στο υψηλότερο επίπεδο. Οι αθλητές υποδέχτηκαν με εθνικές φορεσιές , χαρούμενα και με μουσική. Εντυπωσιάστηκα ευχάριστα . Μου άρεσε πολύ η τελετή έναρξης. Όλα ήρθαν μαζί όμορφα , τα φώτα, ο ήχος, η αίθουσα, οι ενθουσιώδεις οπαδοί και τα πλήρη περίπτερα - ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Η αίθουσα ήταν γεμάτη με χιλιάδες άτομα. Ξέρω ότι μεταδόθηκε στο διαδίκτυο και παρακολουθήθηκε από έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων, κάτι στην περιοχή του μισού εκατομμυρίου. Όλοι οι αθλητές από άλλες χώρες έγιναν δεκτοί, το καλωσόρισμα ήταν πολύ ζεστό . Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι άνθρωποι εδώ υποτίθεται ότι είναι σκληροί, αλλά δεν συμφωνώ. Έχω γνωρίσει μόνο φιλικούς και χαμογελαστούς ανθρώπους, όλοι έχουν θετική διάθεση, έτοιμοι να βοηθήσουν και να ανταποκριθούν σε αιτήματα. Ήταν πολύ κρύο και βροχερό, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να απολαύσω την εορταστική ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι ήταν έντονο , ήταν μια έκρηξη συναισθημάτων! Το τουρνουά το κέρδισαν οι οικοδεσπότες. Είναι κρίμα που η ομάδα μας δεν προκρίθηκε, αν και υπήρχε ελπίδα. Αλλά τίποτα , νομίζω ότι τα αγόρια μας έχουν τα πάντα μπροστά τους. σπουδαίους αθλητές​ και πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολλές νίκες μπροστά τους. Ξέρω ότι προσπαθούν να φέρουν όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες. Γνωρίζω επίσης ότι έχουν οργανώσει προπονήσεις για παιδιά του τζούντο με τον προπονητή μας, ο οποίος εκπαιδεύει τους παίκτες της ελληνικής εθνικής ομάδας. Νομίζω ότι είναι πολύ δροσερό! Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω και σίγουρα θα το έχω μόλις την ευκαιρία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.