Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χαλκιδική: Ξηλώνουν ομπρέλες από τις παραλίες (βίντεο)



Τα συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας από νωρίς το πρωί ξηλώνουν τις ομπρέλες που έχουν στήσει παραθεριστές σε παραλίες της Χαλκιδικής. Μάλιστα πολλές από αυτές τις ομπρέλες οι κάτοικοι τις έχουν πακτώσει μέσα στην άμμο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και τα συνεργεία του δήμου χρησιμοποιούν μέχρι και τροχό για να τις αφαιρέσουν.

Πρόκειται δυστυχώς για μια συχνή εικόνα που συναντάμε σε παραλίες της Χαλκιδικής, καθώς αρκετοί ιδιοκτήτες σπιτιών που βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να οικειοποιούνται την παραλία. Έτσι τη γεμίζουν με καθίσματα και ομπρέλες, που δε διστάζουν πολλές φορές να πακτώσουν ή να προσθέσουν αλυσίδες, ώστε να μην μπορεί κανείς να τα αφαιρέσει από την άμμο.

Η κάμερα της ΕΡΤ κατέγραψε την απομάκρυνση των πακτωμένων ομπρελών, αλλά και άλλων αντικειμένων όπως καρέκλες, ξαπλώστρες, πλαστικά τραπεζάκια, σωσίβια κ.α. από την παραλία της Σίβηρης, εκεί όπου ορισμένοι κάτοικοι θεώρησαν ότι μπορούν να τα τοποθετήσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού σαν να ήταν η παραλία ιδιοκτησία τους.

Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται φέτος η επιχείρηση απομάκρυνσης των ομπρελών από την παραλία, ενώ το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι, αλλά αυτό δεν πτόησε όπως φαίνεται τους περίοικους.

Η αρχή έγινε πριν λίγες μέρες στον δήμο Πολυγύρου, σήμερα τα συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας άρχισαν από την παραλία της Σίβηρης και τις επόμενες μέρες οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες παραλίες της Χαλκιδικής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Εφόσον όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ατιμωρησία ο καθένας κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην τοποθεσία παπακυριτστη έχουν επεκταθειστην αμμομε εξέδρα από μπετόν και μόνιμες ο.πρελες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ένα 500αρακι πρόστιμο για να στανιαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην παραλία Ποσειδίου, γίνεται το έλα να δεις.Δεν υπάρχει χώρος να στρώσεις μια πετσέτα.Η παραλία έχει καταληφθεί από τους επιχειρηματίες χωρίς να τηρούνται οι αποστάσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.Ας ρίξει μια ματιά η κ. Δήμαρχος γιατί οι ντόπιοι θεωρούν και την παραλία ιδιοκτησία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας περάσουν τα συνεργεία του Δήμου και από την παραλία Ποσειδίου.Η παράνομη κατάληψη από επιχειρήσεις βγάζει μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.