Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Πολυτέλεια'' το μπάνιο: Στα ύψη οι τιμές για σετ ξαπλώστρας - ομπρέλας – Πόσο κοστίζει



Στα ύψη είναι οι τιμές για ένα σετ ξαπλώστρας με ομπρέλα, αφού ξεπερνούν ακόμη και τα 100 ή 150 ευρώ. Πολλοί βρίσκονται στην παραλία από νωρίς το πρωί. Οικογένειες, ζευγάρια, παρέες και αδειούχοι ακόμα περισσότεροι οι τουρίστες.
Η ζέστη είναι αφόρητη κι έτσι οι ξαπλώστρες, χωρίς κράτηση καθίστανται δυσεύρετες. Οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις «τσουχτερές».
Το κόστος της ξαπλώστρας αλλά και η είσοδος στην οργανωμένη παραλία οδηγεί πολλούς από τους λουόμενος στις ελεύθερες πλαζ, καθώς όπως λένε το μπάνιο τείνει να γίνει πολυτέλεια φέτος το καλοκαίρι για οικογένειες και φοιτητές.
«Φταίει το κόστος. Έχουν πάει όλα στα ύψη λες και δεν καταλαβαίνουν τις συνθήκες και τα οικονομικά είναι πραγματικά πολύ άσχημο γιατί και οι μισθοί είναι χάλια» λένε χαρακτηριστικά.

Σετ ομπρέλα- ξαπλώστρες για… λίγους
Σε κάποια μεγάλα, οργανωμένα beach bar της Αττικής, η κράτηση ομπρέλας ξαπλώστρας για δύο άτομα, ξεκινά από τα 20 ευρώ και φθάνει και τα 200, ανάλογα με την ημέρα και τις παροχές.

Καθημερινές: 60.00 €
Σαββατοκύριακα: 80.00 €

Beach bar στην Βουλιαγμένη:
Καθημερινές: 105.00 €
Σαββατοκύριακα: 150.00 €

Αντί για κλιματιστικό
Η απόδραση στην παραλία, κυρίως στις μη οργανωμένες, φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις έχει και οικονομικό κίνητρο, όπως λένε στην κάμερα του MEGA λουόμενοι, η παραμονή στο σπίτι με καύσωνα με το κλιματιστικό να ”καίει” όλη μέρα εκτροχιάζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Σε κάθε περίπτωση, σε οργανωμένη ή ελεύθερη παραλία, οι ώρες δίπλα στη θάλασσα είναι αναγκαίες.

Δείτε το βίντεο του MEGA:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Είναι δυνατόν την σήμερον ημέραν, να απαιτεί ούτινος πληβείος εποχικός, εκ περιτροπής, με σπαστόν ωράριον, εξαήμερης εργασίας, freelancer διανομέας, νεοδιοριζόμενος δημόσιος υπάλληλος, εργάτης γής, συμβασιούχος δημόσιος υπάλληλος, μικροαγρότης, επ' αμοιβή διανομέας, ελευθεροπεγγελματίας με μπλοκάκι να διεκδικεί την ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες τις οποίες εκποίησε έναντι πινακίου φακής, το υποτιθέμενα "ελληνικό" αποικιοκράτος σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλοδαπών αλλά και ημεδαπών μαφιόζικων συμφερόντων, ώστε να έρχονται να λιάζονται οι πλουσιότεροι βαλκάνιοι συνάνθρωποι μας, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ; ΕΊΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παραλίες θα είναι είτε δικές ΜΑΣ είτε δικές ΤΟΥΣ. Κοιτάξτε τον ευατό σας στον καθρέπτη και αποφασίστε με ποιόν είστε. Με το ευατό σας Ή ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε εδώ Μαλατέστα.Αφαίρεσε το ΜΑΣ και το ΤΟΥΣ γιατί η ιδιοκτησία είναι έγκλημα.

      Διαγραφή
  3. ΑυτοΝομία_Τώρα_Αύριο_Είναι_Αργά20 Ιουλίου 2024 στις 9:25 μ.μ.

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, τίποτα για τους λίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλος ένας επαναστάτης 🐒 του καναπέ που δουλεύει με το κάτω 🧠. Θεωρίες και κλανιές που στην εποχή μας δεν ρίχνεις ούτε γκόμενα από την Ουγκάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλείψτους μέχρι έκει που δεν πάει. Το πάς καλά, αλλά να ξέρεις ότι στην πραγματική ζωής ήδη σε έχουμε πάρει χαμπάρι. Είσαι κλασική περίπτωση.

      Διαγραφή
    2. Επιστάτης των αφεντικών είσαι ρε;

      Διαγραφή
    3. Μπουχελόφατσα στο εργοστάσιο, υποτιθέμενος επιστάτης, ο ρουφιάνος που όλοι έχουμε γνωρίσει στα εποχιακά. Σε ξέρουμε.

      Διαγραφή
    4. Άλλος ένας κομφορμιστής τουλάχιστον, του τύπου αποδέξου τη φτώχεια σου. Άντε γ@@@@τε ρε αλήτες. Δεν θα το βάλουμε κάτω. Θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε καλύτερες παραλίες και καλύτερη ζωή.

      Διαγραφή
    5. Ρουφιάνοι, η επάρατη νόσος της ελληνικής εργατικής τάξης. Δυστυχώς είναι οικογενειακό το ζήτημα. Από γονιό σε παιδί πάει η δουλειά. Τους ξέρω από το χωριό μου, γνωστοί όλοι.

      Διαγραφή
    6. Εγώ τουλαχιστον δεν επιθυμησα "γκομενα" απο την Ουγκαντα. Αποβρασματα σαν του λογου σου δεν θελω να βλεπω μπορστά μου.

      Διαγραφή
    7. Και εγώ σε ξέρω 🦧φίλε 3 ίδιες ip πολύ χαζός είσαι τελικά 🐒🦧🐒🦧

      Διαγραφή
    8. τελικα οι ip ειναι 7 !!!! καλα λενε ενας βλακας κανει για 7!!! ρε με τους ψεκασμενους

      Διαγραφή
  5. Επίδομα για τις ξαπλώστρες στα καλά μαγαζιά της Χαλκιδικής. Αυτό να μας δώσετε. Να πάμε να βγάλουμε καμιά φωτό, να την ποστάρουμε, να δείξουμε ότι και εμείς είμαστε ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.