23.7.24

Eξαιρετικές παρουσίες όλων των πληρωμάτων του Ναυτικού Όμιλου Γιαννιτσών στην Καστοριά (φωτο)


Ολοκληρώθηκε η Β φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων που διεξήχθη στη λίμνη Ορεστιάδα της Καστοριάς 20-21 Ιουλίου με εξαιρετικές παρουσίες όλων των πληρωμάτων του Ναυτικού Όμιλου Γιαννιτσών, κατακτώντας 1 Χρυσό  και ένα Χάλκινο μετάλλιο. Τα 5 πληρώματα του ΝΟΓ που απαρτίζουντουσαν από 7 αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να προκριθούν σε δύο τελικούς Α κατακτώντας την 1η  και 3η θεση στα αγωνίσματα 1Χ Κορασίδων και 2- Κορασίδων αντίστοιχα και  τρεις τελικούς Β στα αγωνίσματα 1Χ Παίδων και 2Χ Κορασίδων. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα :
1 θέση :1Χ Κορασίδων : Μουρατιδου  Λιλα
3η θέση : Αρετακη Ελπίδα - Κιοσελάκη Εύα
1η θέση στο Β τελικό 1Χ Παίδων: Μητακιδης Δημήτρης
2η θεση στο Β τελικό 2Χ Κορασίδων: Χοντου Μαρία - Παλάνη Εύα
3η θέση στο Β τελικό 1Χ Παίδων : Τσαλκαντης Νίκος

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών ,που για ακόμη μια φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και κατάφεραν να μας φέρουν στην 4η θέση των μεταλλίων με 1 Χρυσό και 1 Χάλκινο μετάλλιο , με παρουσίες όλων των πληρωμάτων μας σε τελικούς και με εξαιρετική παρουσία και σε αυτό το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Συγχαρητηρια στους προπονητές μας  Τσαλικίδη Βασίλη και  Χρυσοπουλο Γιάννη για την σκληρή δουλειά τους και τη σωστή καθοδήγηση στους νεαρούς αθλητές. Στους γονείς για την υποστήριξη τους και που πάντα είναι αρωγοι σε κάθε αγωνιστική προσπάθεια του ομίλου. Συγχαρητήρια στην Μουρατιδου Π., Αρετακη Ε., Κιοσελάκη Ε. , Χοντου Μ., Παλάνη Ε., Τσαλκαντη Ν., Μητακιδη Δ., που κράτησαν τον όμιλο ξανά σε τροχιά Ανάπτυξης. Τον μέλλον σας ανήκει.

Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συνεχίζει τις επιτυχίες σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και αποδεικνύει πως το μέλλον είναι πολύ ευοίωνο και με πολλές επιτυχιες.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.