Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύσκεψη εργασίας μεταξύ Δημάρχου Πέλλας Στ. Φουντουκίδη και ΥφΑΑΤ Διον. Σταμενίτη για την αξιοποίηση του Leader



Ευρεία σύσκεψη εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας, Φίλιππος Μηλώσης, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Πέλλας, Ιορδάνης Κιοσέογλου και ο Πολιτικός Μηχανικός της Τ.Υ. του Δήμου, Νίκος Σπαθάς.

Στην σύσκεψη συζητήθηκε η δυνατότητα αξιοποίησης του Leader για τον Δήμο Πέλλας, καθώς η δράση «Στήριξη για την Τοπική Ανάπτυξη» του Στρατηγικού Σχεδίου της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, χρηματοδοτεί παρεμβάσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, στην προστασία και στην ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών κλπ.

Ειδικότερα, εξετάσθηκαν οι δυνατότητες χρηματοδότησης μελετητικά ώριμων προτάσεων που θα υποβληθούν από τον Δήμο Πέλλας, όπως η δημιουργία κολυμβητηρίου στην περιοχή του Πλατανότοπου Γιαννιτσών, η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και η κατασκευή- τοποθέτηση παιδικών χαρών.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης "με σωστό προγραμματισμό, μεθοδικότητα και ουσιαστική συνεργασία επιτυγχάνεται ο στόχος για τοπική ανάπτυξη μέσα από συγκεκριμένες δράσεις. Ο Δήμος Πέλλας, προετοιμάζεται για να καταθέσει προτάσεις

που θα συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση και θα αναβαθμίσουν ποιοτικά την καθημερινότητα των πολιτών".

Από το Γραφείο Τύπου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
    ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ , ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ;;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ , ΙΧΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ , ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ.
    ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ,ΠΡΑΞΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό πρέπει να φωτογραφηθεί, οι εργαζόμενοι να καπνίζουν στην είσοδο υπηρεσιών καθ'ολη τη διάρκεια της εργασίας τους, και να σταλεί προς δημοσίευση και εις γνώση των αρμοδίων υπουργείων υγείας και εσωτερικών, καθώς και του πρωθυπουργού, όπως του τύπου , και της Ε.Ε.
    Ο περιβάλλον δημόσιος χώρος κάθε Δήμου, κάθε ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, κάθε Δημόσιας ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, δεν νοείται να έχει επί καθημερινής βάσεως και αδιαλείπτως αυτήν την αηδιαστικα αποκρουστική εικόνα, δηλαδή των καπνιστών εργαζομένων.
    Και δεν σταματάει εκεί, όσοι δεν βγαίνουν στην είσοδο της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ή του ΔΗΜΟΥ ή του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, με τσιγάρο και καφέ ολημερίς (ω σαν να πληρώνονται για αυτόν ακριβώς τον λόγο,να καπνίζουν μανιωδώς πίνοντας καφέ όλη την ημέρα , πότε αληθεια δουλευουν ) , οταν ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ εντός των χώρων εργασίας ,και μάλιστα δεν εξαιρείται ουδείς ανώτερος με την ιεραρχία εργασίας από το να αψηφά τον αντικαπνηστικο νόμο.
    Με τους μη καπνιστές που ήταν ανέκαθεν παθητικοί καπνιστές στις δημόσιες υπηρεσίες ( εν δυνάμει,καρκινοπαθεις,ΧΑΠ, κ.λ.π )και εξακολουθούν να είναι, ποιος θα ασχοληθεί?? Τι χρωστάνε να είναι ΕΡΜΑΙΑ των εξαρτημένων καπνιστών??
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΣ αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρχές να πράξουν τα δέοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ?
    ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΟΣ ΕΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ
    Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΗΣΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΗ , ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΩΝ
    ΕΤΣΙ ΝΟΕΙΤΑΙ Η ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ , ΟΧΙ ΖΟΥΓΚΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣΤΑ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο ερωτήσεις στον κύριο Σταμενίτη: Ο Δρόμος Γιαννιτσά- Αλεξάνδρεια που μας υποσχέθηκε εδώ και δέκα χρόνια το ξέχασε; Πριν από τρία χρόνια με τον Στάμκο πήγε στον Αυγενακη ( υφυπουργός Αθλητισμού)και μας ειπε ότι θα μας κάνει κολυμβητήριο. Τι έγινε; Είχε τον Αυγενακη προϊστάμενο στο γεωργίας τον οποίο εγλειφε απο το πρωί μέχρι το βράδυ, γιατί δεν του ζήτησε να παρέμβει μιας και ο Αυγενακης ήταν παντοδύναμος και είχε άκρες και στο υφυπουργείο Αθλητισμού ; Στάθη ας τον Σταμενίτη γνωστος του τίποτα. Κοίταξε αλλιώς - όχι με τον πλατεία, ξέρεις πως σε αποκαλούσε οταν ήθελες να γίνεις βουλευτής-για το κολυμβητήριο, έχεις δύναμη και ικανότητες και ο Μητσοτάκης σε γνωρίζει καλά...Τον βοήθησες στην Αρχηγία. Ας τους άλλους και προχώρα όπως εσύ ξέρεις έχεις και ικανότητες και γνωριμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά πολύ σωστά ο κόσμος σας χλευάζει αποκαλώντας σας "Φουντούκια" αν και θα έπρεπε λίαν επιεικως να σας αποκαλεί "νταούκια". Όλοι μα όλοι είστε καθυστερημένοι και ειδικά εσύ 12'43 πού παρ ολίγον να μας γράψεις ότι τον Μητσοτάκη αρχηγό στην Ν.Δ τον εξέλεξε ο δήμαρχος Πέλλας (12,40% πήρε ο Κούλης στα Γιαννιτσά). Ανάψτε λαμπάδα στον Σταμενιτη γιατί δίχως αυτόν δεν θα βλέπατε β' Κυριακή ούτε με τα κιάλια. Ούτως ει άλλως τον Παπαγάλο της πλατείας τον είχατε καί επικουρικά βοήθησε η Τζάκρη και ο Καρασμανης. Τώρα καθαρίστε τον κόπρο του Αυγεία (Στάμκου δηλαδή) γιατί τα συνεταιρακια ειναι και στο ταμείο και στο μείον. ΖΖΖ

      Διαγραφή
  5. Η πόλη χρειάζεται νέο αθλητικό στάδιο,με ευγενεις εργαζόμενους,και νέες αθλητικές εγκαταστάσεις σοβαρές στα πλατάνια και όπου αλλού έχει σχηματισμών γήπεδο να γίνει κανονικό γήπεδο αθλησης( γιατί φαναρο προς αξο ).
    Επίσης και εγκαταστασεις για ολοκληρωμένο κυμβητηριο, κλειστό και ανοιχτό με όλες τις εγκαταστάσεις που χρειάζονται αυτά.
    Εγκατάσταση οργάνων γυμναστικής και σε άλλα σημεία της πόλης, με οργανωμένες εκγύμνασης ομάδων πολιτών από ειδικούς με μέριμνα του Δήμου.
    Αλλαγή καθολικης όψης του πεζοδρομου, ότι περιλαμβάνει αυτός.
    Περιορισμός και απαγορευση των φορτηγών εισόδου σε αυτον.
    Καλόπισμο πεζοδρομίων,φωτισμου,πάρκων,δρομων,Πλαταιών,φαναριών.
    Αυτά είναι ένα μέρος των αναγκών των κατοίκων της πόλης για την ομαλή καθημερινότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Πέλλα υποφέρει με τα ροδάκινα πρώτος νόμος στην Ελλάδα σε παραγωγή συμπύρηνου και πέντε άτομα την έχουν οδηγήσει στην φτωχοποίηση ο υφυπουργός δεν υπάρχει στο χάρτη ανύπαρκτος… Όπως φυσικά και υπόλοιποι βουλευτές γιατί άραγε δεν τολμούν να αρθρώσουν τη λέξη βιομήχανοι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί 3,34 ,έχεις μνήμη κότας. Για αυτό ρωτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.