Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Mε τον Πανηγυρικό Εσπερινό άρχισαν οι εκδηλώσεις για την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου (φωτο)



Mε τον Πανηγυρικό Εσπερινό σήμερα το απόγευμα της Πέμπτης, άρχισαν οι εκδηλώσεις για την εορτή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στο ομώνυμο ιερό παρεκκλήσιο της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Συγκεκριμένα στις 7:00 μ.μ. τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας Ιωήλ και στις 10:00 μ.μ.  θα ακολουθήσει Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Οσίου Παϊσίου (Όρθρος και Θεία Λειτουργία)

Αύριο Παρασκευή στις 7:00 π.μ.θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.και στις 6:30 μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκλησις Οσίου Παϊσίου.

Στα πλαίσια του εορτασμού τέθηκαν σε προσκύνηση κειμήλια του Οσίου τα οποία φυλάσσονται σε αυτό.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό παρέστησαν ο ΥΦΑΑΤ Διονύσης Σταμενίτης, ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ταξίαρχος Πέτρος Περδικάτσης, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. 










 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.