Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

MetaMax: 18χρονοι δανείστηκαν από συγγενείς και έχασαν χιλιάδες ευρώ (βίντεο)



Φιλοξενούμενος στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ήταν ο Ντίνος Παστός, σύμβουλος ασφάλειας διαδικτύου και μίλησε για τις εταιρείες πυραμίδες και ειδικότερα για την Metamax, η οποία «εξαφανίστηκε» εν μία νυκτί με αποτέλεσμα να χάσουν τα λεφτά τους χιλιάδες άτομα που επένδυσαν, μεταξύ αυτών και πολλοί Κύπριοι.
«Ο τρόπος που ξεγελούν τον κόσμο είναι με τα χρηματικά ποσά που δίνουν στην αρχή της δραστηριότητας της πυραμίδας. Όντως στην αρχή κάποιοι κερδίζουν χρήματα», είπε στο αρχικό του σχόλιο ο κος Παστός και συνέχισε:
«Προς το τέλος της πυραμίδας, αυτοί που προωθούσαν την εταιρεία, πληροφορούσαν τα θύματά τους μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι υπάρχουν κάποιες χρυσές ευκαιρίες, με περίοδο τριών ημερών, κατά τις οποίες όσα περισσότερα χρήματα βάλεις τόσα περισσότερα θα κερδίσεις».
Φαίνεται ότι ειδικότερα σε αυτή την τελευταία περίοδο και με τον παραπλανητικό τρόπο που ενήργησαν οι επιτήδειοι, κατάφεραν να ξεγελάσουν αρκετό κόσμο.
«Υπάρχουν νεαροί, 18-19 χρονών που έχασαν χιλιάδες ευρώ, δανείστηκαν από συγγενείς τους», υπογράμμισε ο Ντίνος Παστός.

Δείτε το βίντεο:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.