Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Nέα του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Έδεσσας



Τετραμελής Ομάδα  του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ  παραβρίσκεται για το 10°  Summer Camp Astakos 2024 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας .
Το  εν λόγω camp ξεκίνησε την Κυριακη 21 Ιουλίου και θα διαρκέσει 6 μέρες εως τις 26 Ιουλίου .
 Στο καμπ φιλοξενούνται  διακεκριμένοι αθλητές και αξιόλογοι καο καταξιωμένοι προπονητές από 8 διαφορετικές χώρες.
Τα προπονητικά σεμινάρια για μια ακόμη χρονιά αναλαμβάνουν έμπειροι προπονητές. Φέτος διδάσκουν  ο Έλληνας  ομοσπονδιακός προπονητής ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΑΜΕΚΑΣ   και ο Τούρκος Cagri kizil διακεκριμένος προπονητής.
Η ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ απαρτιζεται από τους : Τρυφωνιδη Ευθύμιο, Τσακίρης Νικόλα, Κουρέστη Αθηνά και Μπιρόζη Μαγδαληνή με τη συνοδεία του προπονητή τους Μπιρόζη Πέτρου.
Η ομάδας μας προπονείται  με στοχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παιδων Κορασιδων αμεσως μετα το καλοκαιρι και το Πανευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Παιδων 6-9 Νοεμβρίου όπου θα συμμετέχει ο Έδεσσαιός Τρυφωνιδης Ευθύμιος ως μέλος της Εθνικής μας Ομαδας.
Έπειτα η προετοιμασία  θα συνεχιστει στο καμπ του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ στις 5-12 Αυγουστου στην κατασκήνωση happy Days. Καλή συνέχεια  στους αθλητές και καλό  υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.