Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερμή υποδοχή στην Αριδαία για το θρίλερ των Unboxholics ''Μην ανοίγεις την πόρτα''!


 


Μια μεγάλη και πολύ θερμή αγκαλιά επιφύλαξε χθες το βράδυ το κοινό της Αλμωπίας στην προβολή της ταινίας των Unboxholics "Μην ανοίγεις την πόρτα", στο 1ο Θερινό Σινεμά "Δασάκι" στην Αριδαία.

Πλήθος συμπολιτών των δύο δημιουργών της ταινίας, Σάκη και Αλέξανδρου Καρπά παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν την ταινία.

Οι αποδεδειγμένα πιο δημοφιλείς Ελληνες youtubers, τα δίδυμα αδέλφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, γύρισαν μόνοι τους στο Μαύρο Δάσος της Αλμωπίας, αναμφισβήτητα την καλύτερη ελληνική ταινία τρόμου, η οποία είναι το πρώτο τους μεγάλου μήκους φιλμ και... "σπάει ταμεία!". 

Τα δύο αδέλφια από στην Αριδαία σημειώνουν σχετικά σε ανάρτησή τους: "Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ! Είναι ό,τι πιο τιμητικό και όμορφο να βλέπουμε την ταινία μας να παίζει στον τόπο της, εδώ που γυρίστηκε, εδώ που γεννήθηκε. Μπράβο στα παιδιά που το τρέχουν και έχουν ξεκινήσει πλέον θερινό σινεμά στην Αριδαία! Ευχαριστούμε Αριδαία!"

Παρόντες στην προβολή της ταινίας οι δύο πρωταγωνιστές της, Σάκης Καρπάς και Φωτεινή Λεβογιάννη.

Δ. Μπ.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.