Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Σήμερα οι απολογίες των μελών από τις 14 εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν – Βίντεο ντοκουμέντο



Αρχίζουν σήμερα (Πέμπτη 29/08) οι απολογίες των μελών από τις 14 εγκληματικές οργανώσεις που εξάρθρωσε η αστυνομία στην Θεσσαλονίκη. Το συνολικό χρηματικό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη αγγίζει τα 2,7 εκ. ευρώ.
Οι 37 συλληφθέντες κατηγορούνται ότι συγκρότησαν 14 εγκληματικές οργανώσεις διαπράττοντας ληστείες, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών, τοκογλυφίες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος με αγορές αυτοκινήτων αλλά και ακινήτων.
Σε βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ διακρίνονται τέσσερις εκ των διαρρηκτών να ανοίγουν πόρτα ασφαλείας στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Η μεγαλύτερη κλοπή που έχει καταγραφεί στην ογκώδη δικογραφία, είναι σε διαμέρισμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με λεία 1,1 εκ. ευρώ σε χρυσαφικά και χρυσές λίρες.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άσχετο αλλά με τα μηχανάκια ανηλίκων ακόμα να βρεθεί τρόπος για πιο σκληρά μέτρα; Κατασχέσεις γιατί δεν γίνονται ; Ο κόσμος αυτά συζητάει καθημερινά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ;oσο το υπάρχον κατεστημενο , οικονομικο,πολιτικο , θα δημιουργει ανεργία, τόσο θα εντείνεται η μετανάστευση των νέων και η παραβατικότητα. Τα τελευταία 25 χρόνια εχουμε την αποβιομηχανοποίηση, εκγυμνωση της χώρας. Αντί να δώσουμε κλινητρα φορολογικά, αντι να μειώσουμε τις τιμες ενεργειας, θα προσλαμβάνουμε αστυνομικούς, παππάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει κόσμος που δεν θέλει αλλαγές.Του αρέσει να μένει όπου μένει...και να γίνει και παπάς μια χαρά το βρίσκει.Μέχρι εκεί φτάνει το βεληνεκές.υπάρχει μεγάλος φόβος στο άγνωστο.
    Υπάρχει όμως και κόσμος που έχει τη φλόγα να δει άλλες χώρες, άλλους πλανήτες, να ετοιμάσει τους άλλους πλανήτες για τις επόμενες γενεές και δεν έχει φόβο απέναντι στο άγνωστο.
    Ο καθένας στον κόσμο του νομίζει ότι έχει δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.