Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημαθία: Τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που έχασε τη ζωή του στο λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι – “Παιδάκι άλλο δε θα χαθεί” (βίντεο)



Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα το τρισάγιο στο Διαβατό Ημαθίας, στον τόπο καταγωγής του 19χρονου Γιάννη, που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, πριν από εννέα ημέρες.

Συγγενείς και φίλοι, που ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο άτυχος νέος δεν είναι μαζί τους, βρέθηκαν στο σημείο για να τιμήσουν την μνήμη του. Ο πατέρας του αλλά και ο αδερφός του κρατούσαν με δυσκολία τα δάκρυά τους.

Ο πατέρας του 19χρονου, Γιώργος Καϊμπαλής σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι έχει κάποιες πληροφορίες ότι γίνεται μία διαδικασία για να εξαιρεθεί κάποιος δημόσιος λειτουργός ο οποίος έχει συγγενική σχέση με την υπεράσπιση του κατηγορούμενου. «Πιστεύω και κλείνω σε αυτό το κομμάτι ότι θα σωθούν κάποια παιδιά, ό,τι και αν γίνει, με οποιονδήποτε τρόπο και αν χρειαστεί» τόνισε και πρόσθεσε πως «όση λάσπη και να πετάξει η υπερασπιστική γραμμή της άλλης πλευράς, εγώ θα είμαι όρθιος και θα είμαι με τη φωτογραφία του παιδιού μου και θα προχωρώ. Εγώ η μάνα του και τα αδέρφια του και όλος ο κόσμος παιδάκι άλλο δε θα χαθεί. Σας το υπόσχομαι και εύχομαι όλοι αυτοί οι γονείς οι οποίοι τα έχουνε χάσει τουλάχιστον στην μνήμη αυτών των παιδιών να υπάρχει ένα αποτέλεσμα».

Ο πατέρας του άτυχου 19χρονου αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου με την δήμαρχο Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά.

Όπως εξήγησε «υπήρξε μία ένταση η οποία ήταν το αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο προσπάθησε να προσεγγίσει για πολλοστή φορά εμένα να μου πει ότι έχει συλλυπηθεί και ότι είναι κοντά μας, και η ερώτησή μου ήταν “γιατί το κάνεις αυτό; θα μου φέρει πίσω το παλικάρι μου”» και κατέληξε λέγοντας πως «αυτό που μένει είναι οι αρχές να ασκήσουν τις ποινικές διώξεις που πρέπει και αναλογούν τίμια στον κάθε εμπλεκόμενο σε αυτή την υπόθεση».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.