20.8.24

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρός 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι!


Κατέληξε ο 19χρονος που τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.
O 19χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε λούνα πάρκ -το οποίο λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής- το βράδυ της Δευτέρας.
Ο άτυχος νεαρός, που όπως έγινε γνωστό, χθες Δευτέρα (19.08.24) τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, δυστυχώς σήμερα κατέληξε.

Πώς έγινε η τραγωδία στη Χαλκιδική
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος μαζί με τον 16χρονο αδερφό του ήταν σε ένα παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες (Crazy Dance) το οποίο έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Στον χώρο ήταν και τρίτος αδερφός των παιδιών ο οποίος είδε όσα έγιναν.
Στο λούνα παρκ έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 19χρονο και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, ωστόσο ήταν ήδη αργά. 
Ο 19χρονος είχε πάει στο λούνα παρκ με την οικογένεια του. Ο 16χρονος αδερφός του 19χρονου, που ανέβηκε μαζί του στο παιχνίδι και ο οποίος ενημέρωσε τη μητέρα τους για τον θάνατο του παιδιού της, περιγράφει στο newsit.gr πως έγινε το δυστύχημα στο λούνα παρκ και συγκλονίζει.
«Ήμουν με τον αδελφό μου στο ίδιο παιχνίδι. Καθόμουν ακριβώς δίπλα του. Φαίνεται πως ήταν κακοσυντηρημένα παιχνίδια. Το παιχνίδι πήγαινε υπερβολικά γρήγορα, περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και ξεκόλλησε. Εγώ ήμουν τυχερός και αντέδρασα πολύ γρήγορα και έπιασα το σίδερο. Ο αδελφός μου εκσφενδονίστηκε και χτύπησε με το κεφάλι σε ένα κολωνάκι. Ήρθαμε από τη Βέροια στη Χαλκιδική για διακοπές με τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου και έγιναν όλα αυτά. Προσπαθούμε όλοι. Εγώ ο ίδιος δυστυχώς ενημέρωσε τη μητέρα μου πως ο αδελφός μου δεν τα κατάφερε», αναφέρει ο αδερφός του 19χρονου στο newsit.gr.
Εμφανώς σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο newsit.gr πως «το παιδί ήταν πάνω στο παιχνίδι. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ και πετάχτηκε. Ήταν και άλλος κόσμος πάνω. Πρέπει να τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα αλλά όχι σοβαρά. Αυτή η εικόνα του παιδιού με έχει σοκάρει. Και όταν έχεις δικά σου παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τα δικά μου παιδιά περίμεναν να ανέβουν και τα τράβηξα μόλις το είδα».
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 58χρονου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, ενώ διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα από το ΑΤ Κασσανδρείας και θα πραγματοποιηθεί πραγματογνωμοσύνη για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού στο οποίο επέβαινε ο άτυχος νεαρός.
Τη σορό του νεαρού με καταγωγή από τη Βέροια θα παραλάβει η οικογένεια του προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ταφή στην ιδιαίτερη πατρίδα του.




6 σχόλια:

  1. 8χρονη νεκρή στην κατασκήνωση, 19χρονος νεκρός στο λούνα παρκ!!! Εγκληματική αμέλεια, το κράτος όμως που είναι;;; Είναι ανίκανοι ή τα "παίρνουν";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι συνδυασμός και των δύο που προανέφερες...

      Διαγραφή
  2. Απο τύχη ζούμε σ'αυτό το κράτος. Πιο παλιά ήταν ακόμη χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πατε μακρυα, αναλογο περιστατικό έγινε και στα Γιαννιτσά πριν καποια χρονια, ευτυχως χωρις θανατο. Ο Δήμος εχει την ευθυνη να μας προστατεύσει, οχι να μας αφηνει στην τυχη του καθε τυχαιου που εχει loyn a park.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Και φέτος λοιπόν οι ίδιες παρανομίες θα επικρατήσουν στην εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών
    Σε κατοικημένη περιοχή με πολίτες Β' κατηγορίας από ότι φαίνεται εκατοντάδες επισκέπτες με κινδύνους κλοπών,ηχορύπανση (υπάρχουν μικρά παιδιά,άρρωστοι άνθρωποι)
    Που πρέπει να <> μέχρι το ξημέρωμα;
    μια μεγάλη τουαλέτα όλος ο χώρος της λαϊκής αγοράς
    Χωρίς λωρίδα για πρόσβαση από ασθενοφόρο
    Κανείς δεν ελέγχει τις ακατάλληλες κούνιες
    Δυστυχώς μόνο προεκλογικές υποσχέσεις
    Και όποιος ζήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμέναμε κάτι άλλο από από το νέο δήμαρχο αλλά μάλλον στον ίδιο κουβά θα πάει κ αυτό το project..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.