4.8.24

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ιταλός κολυμβητής κοιμήθηκε δίπλα σε παγκάκι – Διαμαρτυρίες για τα καταλύματα στο Ολυμπιακό χωριό


Σάλος έχει προκληθεί από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και απαθανατίζει τον Ιταλό κολυμβητή, Τόμας Τσεκόν, να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Ολυμπιακού Χωριού, στο περιθώριο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.
Στο βίντεο, ο Τσεκόν φαίνεται να έχει στρώσει μια πετσέτα στο γρασίδι δίπλα σε ένα παγκάκι και να κοιμάται, ενώ οι κινήσεις του δείχνουν ότι μάλλον κρυώνει.
Το Ολυμπιακό Χωριό, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου, δέχεται επικρίσεις μετά τον εντοπισμό του χρυσού Ολυμπιονίκη της κολύμβησης να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι στο πάρκο, εγείροντας ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης που παρέχονται στους Ολυμπιονίκες.

Ο Ιταλός κολυμβητής, ο οποίος κέρδισε δύο μετάλλια αυτή την εβδομάδα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τα καταλύματα. Παρά την επιτυχία του, περιέγραψε τις συνθήκες του χωριού ως «υποδεέστερες», με αποτέλεσμα να επιλέξει να κοιμηθεί στην ύπαιθρο αντί των διαθέσιμων εγκαταστάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι από την αρχή των Αγώνων, υπάρχει σωρεία καταγγελιών και διαμαρτυριών για την κατάσταση των καταλυμάτων και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.