2.8.24

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Χάλκινο μετάλλιο για Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζή στην κωπηλασία


Οι δύο Έλληνες κωπηλάτες, Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής, πραγματοποίησαν μία σπουδαία εμφάνιση στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και ανέβηκαν στο βάθρο του αγωνίσματός τους, τερματίζοντας τρίτοι.

Μετά το χάλκινο του Θόδωρου Τσελίδη στο τζούντο και το ασημένιο του Απόστολου Χρήστου στην κολύμβηση, η Team Hellas πρόσθεσε στη συλλογή της το τρίτο Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι.

 Πέτρος Γκαϊδατζής
"Θέλω να ευχαριστήσω πάνω από όλα τη μητέρα μου που με στηρίζει σε ό,τι κάνω, όπως και η αδερφή μου. Δεν ξέρω αν μας πίστευαν οι Έλληνες, αλλά εμείς το πιστεύαμε. Ξέραμε τι μπορούσαμε να κάνουμε. Τα συναισθήματα είναι απέρίγραπτα. Ευχαριστώ και τον Αντώνη γιατί εάν εγώ δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω, ήταν εκεί να με στηρίξει στην προπόνηση. Αυτό το μετάλλιο είναι ο καρπός όλων των προσπαθειών". 

Αντώνης Παπακωνσταντίνου
"Μπορεί να είμαι μακριά από την οικογένεια μου, αλλά τους νιώθω δίπλα μου. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, που δεν είναι μόνο εξ αίματος, στους προπονητές μας γιατί αν εμείς στερούμαστε, εκείνοι στερούνται διπλά. Αυτοί είναι οι ήρωες πίσω από την επιτυχία μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο. Ενώ ήμασταν οι outsider, ήρθαμε και κερδίσαμε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.