Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Π.Σ. Νέου Μυλοτόπου ''Οι Καππαδόκες'' στο 24ο Γαβούστημα, στην Πλαγιά Κιλκίς



1924-2024
100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΒΕΣΤΗ ΜΝΗΜΗ
Μετράμε αντίστροφα....
24ο Γαβούστημα - Πλαγιά Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μυλοτόπου "Οι Καππαδόκες" θα λάβει μέρος με τη χορευτική του ομάδα στο 24ο Γαβούστημα (23 και 24 Αυγούστου), στην Πλαγιά Κιλκίς, τη 2η μέρα, Σάββατο 24 Αυγούστου.
Όπως επισημαίνουν οι υπεύθυνοι του Συλλόγου "Για μας τους Καππαδόκες ο Αύγουστος είναι ένας ξεχωριστός μήνας, μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε με ανθρώπους από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού οι οποίοι όμως έχουν την ιδία ρίζα με μας. Μοιράζονται τις ίδιες τραγικές οικογενειακές ιστορίες αλλά συγχρόνως γινόμαστε και κοινωνοί μιας πολιτιστικής παράδοσης  που οι 64 Καππαδοκικοί Σύλλογοι ανά την Ελλάδα μας μεταφέρουν μέσα από το χορό, το τραγούδι και τα φαγητά. 
Ακολουθεί φωτογραφική αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν από την ανεπανάληπτη διοργάνωση του 14ου Γαβουστήματος -Συνάντηση Καππαδοκών που έγινε στον Ν.Μυλότοπο του Δήμου Πέλλας το 2011 και φιλοξένησε 12.000 κόσμο!





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.