11.8.24

Οι υποδιοικητές 3ης και 4ης ΥΠΕ - Ο Γιάννης Ανδρίτσος στην 4η ΥΠΕ


Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των 14 υποδιοικητών στις επτά Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας. Η διαδικασία η οποία περιλάμβανε γραπτό τεστ και εν συνεχεία και προφορική συνέντευξη ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες. Στη συνέχεια εστάλησαν στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη οι πρώτοι έξι με βάση τη συνολική μοριοδότηση σε κάθε ΥΠΕ, εκ των οποίων ο υπουργός επέλεξε τους δύο.

Για τις δύο Υγειονομικές Περιφέρειες οι οποίες εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και έχουν την ευθύνη για όλες τις υγειονομικές μονάδες της Βόρειας Ελλάδας επιλέχθηκαν ως υποδιοικητές οι ακόλουθοι:

Στην 3η ΥΠΕ, ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας και ο Γιώργος Ταρασίδης, αναπληρωτής διοικητής του «Ιπποκρατείου» και δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη.

Στην 4η ΥΠΕ, ο συντοπίτης Γιάννης Ανδρίτσος, νυν διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς και η Αλεξάνδρα Τιτοπούλου, αναπληρώτρια διοικήτρια στο «Ιπποκράτειο».
Γιώργος Ταρασίδης

Μιχάλης Κούπκας

Γιάννης Ανδρίτσος

Αλεξάνδρα Τιτοπούλου
  makthes.gr

7 σχόλια:

  1. Αδιάβλητες εξετάσεις προφορικές και γραπτές μέσω ΑΣΕΠ το πιστεύει κανείς; Πας στην κατώτερη βαθμολογία στις γραπτές εξετάσεις και άριστα στις προφορικές πως εξηγείται αυτό ρώτησε τον κάθε Άδωνη που είναι στην κυβέρνηση κατά τα άλλα αξιοκρατία βρέστε τις αξιολογήσεις των ατόμων και κρίνεται μόνοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον κύριο Ανδρίτσο. Καλή επιτυχία στο έργο του. Από τους καλύτερους διοικητές που πέρασαν από το νοσοκομείο Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βαθμολογίες είναι δημοσιευσιμες; Η μόνο η πρόσληψη.με τον μανδύα ΑΣΕΠ κάνουμε ότι θέλουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που επελέγησαν οι ικανότεροι. Άντε επιτέλους το ΕΣΥ να πάει μπροστά. Καθόλου κομματικά στελέχη θα σπάσουν αυγά για το καλύτερο. Τώρα να δείτε καυγάδες με τον Γεωργιάδη. Μέχρι και τ... .......θα τα φυλάνε.
    Και συ κατακαημένε φτωχέ πολίτη, ρημαγμένε πατριώτη, ευσυνείδητε άνθρωπε της ταλαιπωρημένης ελληνικής, αριθμέ της στατιστικής υπηρεσίας σε ό, τι αφορά τον πληθυσμό, περίμενε πιο κάτω στη στάση και θα σε πάρει το τρένο για άλλες χαρούμενες πολιτείες και καλύτερες μέρες.
    Όμως, για καλό και για κακό πάρε τηλέφωνο και σε κανένα από αυτά τα γραφεία, που σκάβουν τη γη και ανοίγουν τρύπες, να σε έχουν υπόψη τους μη σε κουβαλάνε δηλ οι κύνες κομματιασμένο από εδώ και από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάψτε να ασχολείστε με αρίστους και πετυχημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι του εξειδικευμένοι για διάλυση του
    ΕΣΥ αφού έκαναν …προπόνηση πρώτα από περιφερειακά νοσοκομεία
    Τα συγχαρητήρια δεν αντιλαμβάνομαι προς τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.