26.8.24

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Αντάμωμα Θεοδωρακειωτών (φωτο & βίντεο)


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ο Αντάμωμα Θεοδωρακειωτών, το Σάββατο 24 Αυγούστου. 

Ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα, οι εθελοντές, οι επισκέπτες, οι απανταχού Θεοδωρακειώτες που παραβρέθηκαν αλλά και οι κάτοικοι της κοινότητας, συνέθεσαν ένα πανέμορφο σκηνικό και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης που έγινε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Θεοδωρακείου "Πάικο".

Ο Σύλλογος, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Αναφέρει σχετικά: "Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Αλμωπίας, τους αντιδημάρχους και τον διοικητή της ΙΙας μεραρχίας για την τιμή που μας κάναν να παραβρεθούν. Επίσης ευχαριστούμε την Αντιπεριφέρεια ΠΕΛΛΑΣ, τα μέλη διοίκησης (Μαρία, Βαγγελιώ, Γιαννούλα), τους κοινοτικούς Δίο Δημήτριο (και την σύζυγο του Βάσια), Σουγγάρη Δημήτριο, τον κ. Γούδα Ιωάννη (προσέφερε το χώρο του πρώην καφενείου), την ορχήστρα του Νίκου Μαυρίκη, τα παιδιά, τους εθελοντές κ.κ. Δίο Χρυσοβαλάντη, Σόρτση Γεώργιο Δ., Δανάη Μιτσάγγα, Γεωργάκη Κοπαίλα Αθ, από τα Γιαννιτσά Χρήστο, Γεώργιο, Παναγιώτη, Ελένη, Έφη, Αθηνά για την βοήθειά τους. Καθώς ευχαριστούμε τα χορευτικά της Λάκκας θεοδωρακείου (Μικροί Μεσαίοι) για την πολύ όμορφη παράσταση που έδωσαν με τους χορούς και τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κ. Τότσα Ευστάθιο. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς που παραβρέθηκαν στην πλατεία, τους φίλους επισκέπτες μας που έδειξαν για ακόμη μια φορά πως αγαπάνε το χωριό,  αυτούς που ήταν μακριά Λάρισα Γερμανία και όλους την Ελλάδα που θα ήθελαν να συμμετέχουν αλλά δεν μπορούσαν."








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.