Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησε για τον 45ο γύρο της Ελλάδας με ποδήλατο ο 77χρονος Γιάννης Ουζουνίδης από την Κρύα Βρύση!



Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 8 Αυγούστου, από την Κρύα Βρύση για τον -συνολικά- 45ο (!!!) γύρο της Ελλάδος με ποδήλατο, ο 77χρονος συντοπίτης μας Κρυαβρυσιώτης μαραθωνοδρόμος και ποδηλάτης Γιάννης Ουζουνίδης.

Όπως μας ενημέρωσε, ξεκίνησε το πρωί από την Κρύα Βρύση και θα διανύσει συνολικά, 2.300 χιλιόμετρα. Θα κατευθυνθεί προς την Έδεσσα, Φλώρινα και από τη Δυτική Μακεδονία θα κατέβει προς την Ήπειρο, στη συνέχεια στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και από εκεί θα επιστρέψει μέσω της Θεσσαλίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε ερώτησή μας αν τον απασχολούν οι κλιματολογικές συνθήκες της εποχής και οι αυξημένες θερμοκρασίες που επικρατούν, μας απάντησε: "Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια"!

Ο ποδηλάτης από την Κρύα Βρύση, ο οποίος εδώ και 38 χρόνια γυρίζει όλη την Ελλάδα με το ποδήλατό του, έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, και στα 77 χρόνια του έχει τριπλό στόχο:

- Να φθάσει συνολικά τους 50 γύρους της Ελλάδας και μετά να σταματήσει (εννοείται τα μεγάλα ταξίδια με ποδήλατο και όχι την άθληση)

- Να ξεπεράσει συνολικά τα 800.000 χιλιόμετρα ποδηλασίας (τώρα είναι στα 760.000 χιλιόμετρα

- Να ξεπεράσει τις 500 συμμετοχές σε μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους δρόμους (τώρα βρίσκεται στις 450 συμμετοχές).

Δ. Μπ.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.