Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Ανδρίτσος νέος διευθυντής της 4ης ΥΠΕ



Ο πρώην διοικητής του ΓΝ Κιλκίς Γιάννης Ανδρίτσος ανακοίνωσε με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ ότι αναλαμβάνει χρέη υποδιοικητή της 4ης ΥΠΕ μέσω ΑΣΕΠ, με διοικητή τον Παναγιώτη Μπογιατζίδη. Στην ανάρτησή του αναφέρει:
''Μετά από την επιτυχή δοκιμασία και τη νέα διαδικασία επιλογής στελεχών διοίκησης του ΕΣΥ ένας κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει. 
Με χαρά, αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στα νέα δεδομένα και τα νέα καθήκοντα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επιλογή στη θέση του Υποδιοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, μαζί με Διοικητή Mpogiatzidis Panagiotis και Υποδιοικήτρια Sandrina Titopoulou.
Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και για την ευκαιρία που μου παρέχει για προσφορά από μία άλλη θέση στο χώρο της υγείας. 
Ευχαριστώ θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Γ.Ν. Κιλκίς, τους συνεργάτες μου που με την καθημερινή τριβή και μαχητικότητα τους στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων και στήριξαν την προσπάθεια που από κοινού καταβάλαμε για τον εξορθολογισμό της διοίκησης και διαχείρισης του νοσοκομείου. 
Εύχομαι υγεία και ευημερία σε κάθε έναν προσωπικά και παραμένω σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων''.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Γιάννη και εις ανώτερα. Πάντα επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν
    Καλός υπηρέτης για το τελείωμα της δημόσιας υγείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.