Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρή 68χρονη που πήγε για κολύμπι στον Ποταμό Επανομής κι ένας 72χρονος λουόμενος στην Κεραμωτή Καβάλας



Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Α’ Λιμενικό Τμήμα της Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης ότι μία 68χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Ποταμού στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

Στην 68χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ναυαγοσώστη και από τα πληρώματα δύο ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, τα οποία στη συνέχεια διαπίστωσαν τον θάνατό της.
Η σορός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Παπαγεωργίου”.
Από τη Λιμενική Αρχή της Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεκρός 72χρονος λουόμενος στην Κεραμωτή Καβάλας
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας ότι ένας 72χρονος Έλληνας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Κεραμωτής Καβάλας.
Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή της Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα τους πολύ κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια τους και στους φίλους τους να δίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.