Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο 77χρονος ποδηλάτης Γιάννης Ουζουνίδης επέστρεψε από τον 45ο γύρο Ελλάδος και επισκέφτηκε τον Δήμο Πέλλας



Επέστρεψε από τον 45ο Γύρο Ελλάδος ο 77χρονος συντοπίτης μας ΚρυαΒρυσιώτης ποδηλάτης Γιάννης Ουζουνίδης, διανύοντας 2.400 χλμ. και διασχίζοντας 3 φαράγγια! 

Όπως έχει καθιερώσει σε κάθε γύρο Ελλάδος, πριν τον τελικό του προορισμό την Κρύα Βρύση, πάντα τελευταίος του σταθμός είναι το Δημαρχείο, όπου σήμερα τον υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής, Θέμης Μάγγος, ο οποίος και τον συνεχάρη για μια ακόμη φορά για την ψυχική και σωματική του δύναμη να ολοκληρώσει έναν ακόμα γύρο Ελλάδος με επιτυχία. 

Ο κ. Ουζουνίδης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο για την υποδοχή του θέλοντας μάλιστα να εκφράσει τα συγχαρητήριά του προς την δημοτική αρχή, μεταφέροντάς τα και στον δήμαρχο όπως είπε, για το ενδιαφέρον που έχει δείξει στους πρώτους αυτούς μήνες της θητείας της η νυν δημοτική αρχή, για τον αθλητισμό του τόπου μας.  




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.