19.8.24

Χαλκιδική: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης όπου πνίγηκε η 8χρονη


Με απόφαση της Περιφέρειας ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, όπου έχασε τη ζωή του το 8χρονο κοριτσάκι την Τρίτη (13/8).

Υπενθυμίζεται πως η κατασκήνωση μέχρι πρότινος λειτουργούσε κανονικά ωστόσο από την πρώτη στιγμή είχαν «σφραγιστεί» οι δύο πισίνες, στη μία εκ των οποίων πνίγηκε η 8χρονη καθώς είχαν εντοπιστεί παραλήψεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, κατάθεση έχει δώσει και η αδερφή του άτυχου κοριτσιού ενώ οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό συνεχίζονται.

2 σχόλια:

  1. Εγκληματική η αμέλεια. πήραν το κοριτσάκι στο λαιμό τους. Υπήρχαν και παιδιά από τα Γιαννιτσά εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς, ό,τι έγινε έγινε, ένα αγγελούδι χάθηκε. Ευθύνη πλέον της Περιφέρειας και της Κυβέρνησης την επόμενη χρονιά να κάνει σοβαρούς ελέγχους για να διασφαλίσει την ασφάλεια των παιδιών μας. Όσον αφορά τις ευθύνες τώρα. Η εν λόγω κατασκήνωση λειτουργούσε νόμιμα, έστω νομότυπα. Κάποιοι κρατικοί λειτουργοί υπέγραψαν για αυτό! Με όλα όμως αυτά που ακούμε, εύκολα σκέφτεται κάποιος. Οι συγκεκριμένοι ήταν τόσο ανίκανοι που δεν είδαν τις παρατυπίες ή μήπως... (που να βγάλεις άκρη όμως, όλα "μαύρα" παίζουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.