Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νεκρή γυναίκα από τη φωτιά στην Αττική: Βρέθηκε απανθρακωμένη στο Πάτημα Βριλησσίων



Φονική αποδείχθηκε η φωτιά στην βορειοανατολική Αττική που κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της, καθώς εκτός από δεκάδες ζωάκια στέρησε και ανθρώπινη ζωή. Η πυροσβεστική εντόπισε απανθρακωμένη μια σορό γυναίκας, εντός κτίσματος επαγγελματικής χρήσης στο Πάτημα Βριλησσίων.
Η σορός της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε κτίσμα στη Λεωφόρο Αναπαύσεως και στον αριθμό 50 και φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται πως - σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star- μία γυναίκα 65 ετών ήταν αγνοούμενη στην περιοχή των Βριλησσίων. Όταν ξέσπασε η φωτιά στην εταιρεία οι 20 εργαζόμενοι πρόλαβαν να βγουν έξω όμως ανάμεσά τους δεν είδαν τη γυναίκα. Επειδή έχει δύο εισόδους η εταιρεία υπέθεσαν ότι μπορεί να έτρεξε και να βγήκε. Ωστόσο, την καλούσαν στο κινητό, το οποίο είναι κλειστό.
Η γυναίκα, περίπου 65 ετών, εργαζόταν πάνω από 20 χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Στο κτίριο που στεγάζει η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει σχεδόν λιώσει και η οροφή είναι ετοιμόρροπη, ενώ η κάμερα του Star κατέγραψε το σημείο με τον καμένο πάγκο στον οποίο φέρεται να εργαζόταν η γυναίκα.

Η Πυροσβεστική δεν είχε αναφορά για αγνοούμενη
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης, αναφερόμενος στα ρεπορτάζ για αγνοούμενη γυναίκα, είχε δηλώσει ότι δεν έχει γίνει αναφορά στην Πυροσβεστική.
"Επειδή την τελευταία ώρα, γίνεται αναφορά για αγνοούμενο άτομο στην περιοχή της πυρκαγιάς, σας γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δεν έχει δεχθεί κλήση ή κλήσεις για ανάλογο περιστατικό".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star στην εταιρεία που βρίσκεται στο πάνω μέρος της Αναπαύσεως πήγαν άνδρες της πυροσβεστικής, μπήκαν μέσα σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν αν ήταν όντως εκεί η αγνοούμενη υπάλληλος, ωστόσο οι προσπάθειες ήταν άκαρπες.
Εν τέλει, αργά το βράδυ βρήκαν απανθρακωμένη τη σορό της γυναίκας.

Πηγή: thetoc.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ζούμε σε ένα ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ η επικράτεια του οποίου γίνεται παρανάλωμα, ζωές χάνονται, περιουσίες καταστρέφονται, η υπόλοιπη ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ εκποιείται σε ξένους, οι εναπομείναντες κατεστραμμένοι Θεσσαλοί αγρότες, κτηνοτρόφοι στον Έβρο και εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι νέοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό, και λόγω όλων των παραπάνω με την βοήθεια και του Ραγιαπετρίτη, καταντήσαμε και γιουσουφάκια του τούρκου.
    Ο Επιτελάρχης μαζί με όλο του το σόι να εξοστρακιστούν όχι για δέκα έτη όπως στην Αρχαία Αθήνα, αλλά διαπαντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.