Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ιδιώτη η αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Αλμωπίας - Η σχετική απόφαση έγκρισης



Σε απευθείας ανάθεση σε ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων προχωρά η διοίκηση του δήμου Αλμωπίας. Στη Διαύγεια αναρτήθηκε η σχετική απόφαση έγκρισης για απευθείας ανάθεση αποκομιδής σύμμεικτων απορριμμάτων, προϋπολογισμού 36.988,33 ευρώ.


 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Ο Δήμος θα δώσει στον ιδιώτη αποριματοφορα εργάτες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό. Έτσι δουλεύει ο ιδιώτης; Για ρίξτε μια ματιά σε άλλους δήμους. Παρουτογλου κρίμα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως και τα λουτρά θα τα πάρει ο ίδιος ιδιωτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο μήνες 37 χιλιάδες για την Αριδαία όρμα και Λουτράκι... Αυτά είναι λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε έλεος!
    Θα πρέπει να σέβεσαι τους θεσμούς. Κι άλλοι φορείς του Νομού (Μπάτσης, Τζαμτζής, Καρασμάνης, Σταμενίτης) έχουν ασχοληθεί με την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες στην Αριδαία. Ντροπή!
    Α) https://www.documentonews.gr/article/se-katastasi-ektaktis-anagkis-i-aridaia-toy-dimoy-almopias-kai-o-dimos-skydras-stin-pella/
    Β) https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/se-katastasi-ektaktis-anagkis-oi-dimoi-almopias-skydras-kai-pellas/ Γ) https://pellasimera.gr/karasmanis-lysi-stin-apokatastasi-ton-zimiothenton-politon-pou-epligisan-apo-tis-plimmyres-tis-23-01-2023-tou-dimou-almopias/
    Δ) https://www.karatzova.com/2023/01/blog-post_885.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι πρέπει να παρουσιάσει ότι κάνει και αυτός ο καημένος. Διότι εδώ και 8μηνες μόνο σε πανυγηρια τον βλέπουμε. Στα λουτρά χάος στα σκουπίδια χειρότερα.

      Διαγραφή
  5. Η Σκύδρα ακόμη κοιμάται. Για αυτό είναι η πιο βρώμικη πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τότε που έφερε τα δικά του άτομα τα λουτρά πάνε κατά διαόλου. Απο καθαριότητα ας μη μιλήσω. Μάλλον θέλει να τα υποβαθμίσει για να τα πάρει φθηνά ο ιδιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παράλογο Παρούτογλου: σοσιαλιστής, με προτεραιότητα στον προοδευτικό κοινωνικό προσανατολισμό και την εκτέλεση εργασιών από το κοινωνικό σύνολο. Αφού τους μάζωξε, και το σύνολο των οπαδών του αποδείχθηκε κατώτερο των ευθυνών του, η δημοτική του αρχή στρέφεται, για την εξιλέωση του, την ιδιωτική πρωτοβουλία. Εκεί δηλαδή που οι ευρίσκονται οι αρχές του φιλελευθερισμού... εύγε δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.