Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων στον Ευρωπό (φωτο)



Οι εορταστικές εκδηλώσεις στον Ευρωπό ενόψει του εορτασμού της Απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 19 έως τις 24 Αυγούστου 2024 και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους κατοίκους και επισκέπτες στην περιοχή. Οι εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Παιονίας και τη Δημοτική Κοινότητα Ευρωπού, κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, προσφέροντας ποιοτική ψυχαγωγία και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, Δευτέρα 19 Αυγούστου, ξεκίνησε με τη συμμετοχή του Κ.Δ.ΑΠ του Δήμου Παιονίας, προσφέροντας συντροφιά στους μικρούς μας φίλους. Το βράδυ της ίδιας ημέρας ολοκληρώθηκε με κινηματογραφική βραδιά, όπου τα παιδιά απόλαυσαν ταινίες ειδικά επιλεγμένες για την ηλικία τους.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου, το πρόγραμμα περιελάμβανε επίδειξη αθλήματος ΤΑΕ από τον Αθλητικό Σύλλογο "Σέλευκος", ενώ η βραδιά συνεχίστηκε με μαγευτική επίδειξη ζογκλέρ-ταχυδακτυλουργού, η οποία προσέφερε στιγμές γέλιου και θαυμασμού στους παρευρισκόμενους.

Η Τετάρτη 21 Αυγούστου ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, με δραστηριότητες που περιελάμβαναν εκμάθηση των σημάτων κυκλοφορίας με ασφάλεια, ενώ το βράδυ, στην Κεντρική Πλατεία Ευρωπού, πραγματοποιήθηκε επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού και ενημέρωση σε θέματα ασφαλούς οδήγησης. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ζωντανή μουσική από τους Αντώνη Τοκαλάκη και Νίκο Πεντέρη.

Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και ακολούθησε η περιφορά της Ιερής Εικόνας της Παναγίας, συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου Παιονίας. Η βραδιά κορυφώθηκε με μεγάλη συναυλία με την τραγουδίστρια Φαίη Ρουμπίνη, η οποία εντυπωσίασε το κοινό με την ερμηνεία της.

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, οι εκδηλώσεις άρχισαν νωρίς το πρωί με τον Όρθρο και την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ευρωπού, προς τιμήν της εορτής της Απόδοσης της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το βράδυ, πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Κρήτη, η Μακεδονία, ο Πόντος και η Θράκη. Η βραδιά έκλεισε με μουσική από τους Αντώνη Τοκαλάκη και Νίκο Πεντέρη.

Οι εκδηλώσεις του Ευρωπού ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της εβδομάδας εορταστικών εκδηλώσεων.










Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.