31.8.24

Η Ε. Α. Υ. Πέλλας βράβευσε τα παιδιά της για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (φωτο)


Σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε σήμερα στην Έδεσσα, η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Πέλλας, όπως κάθε χρόνο, βράβευσε τα παιδιά των αστυνομικών που πέτυχαν την εισαγωγή τους  στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων    
Συγκεκριμένα σε 14 παιδιά έδωσε το  συμβολικό πόσο των διακοσίων (200) ευρώ σε κάθε παιδί όπως κ σε 57 παιδιά που θα φοιτήσουν στην πρώτη γυμνασίου και πρώτη λυκείου έδωσε το ποσό των 100 ευρώ σε κάθε παιδί. Επίσης μοίρασε 140 τσάντες στα παιδιά που θα φοιτήσουν στην πρώτη δημοτικού και στις δύο τάξεις των  νηπιαγωγείων. 

Ο πρόεδρος της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Πέλλας Κώστας  Τσαβδαρίδης  μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο συνεχάρη τα παιδιά  και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Επίσης τους προέτρεψε να συνεχίζουν  στην ζωή τους να έχουν στόχους  και να οραματίζονται  τις πραγματικές  επιθυμίες στην ζωή τους όπως είπε συγκεκριμένα.   

bras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.