Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΑΔΕ: Στη δημοσιότητα οι λίστες με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου



H ΑΑΔΕ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου.
Στις δύο λίστες αναγράφονται τα νομικά και τα φυσικά πρόσωπα που διατηρούν οφειλές άνω των 150.000 ευρώ σε δημόσιο και ΕΦΚΑ, με καθυστέρηση στην καταβολή τους μεγαλύτερη του ενός έτους.

Δείτε εδώ τη λίστα με τα φυσικά πρόσωπα
Δείτε εδώ τη λίστα με τα νομικά πρόσωπα
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Να δημοσιευθεί και μια λίστα με τα πολιτικά κόμματα τα οποία εμφανίζουν ληξιπρόθεσμες και μη εξυπηρετούμενες οφειλές στα ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα τα οποία έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί πολλάκις εις βάρος του ελληνικού δημόσιου χρέους πολλάκις, ώστε να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα οι Έλληνες πολίτες, πόσα και πού χρωστάνε ποιά κόμματα, ποιά μέτρα έχουν λάβει οι τράπεζες για την επιστροφή των κεφαλαίων τους και τί είδους διασφαλίσεις έχουν λάβει για την εκταμίευση αυτών των ποσών, τα οποία αγγίζουν σχεδόν το μισό δις Ευρώ για Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκαστο. Για να μην μας κουνάν το δάχτυλο, ως ειδήμονες επί των οικονομικών αυτοί οι οποίοι διευθύνουν χρεωκοπημένα κόμματα και έχουν φτάσει το ελληνικό δημόσιο χρέος στα 400 δις Ευρώ, μετά από το κούρεμα του 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πλερώσουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του νομού μας κ.κ. Βασιλειάδης, Καρασμάνης και Σταμενίτης, αναλογικά το μέρος των οφειλομένων του κόμματος που με τόση αυταπάρνηση υπηρετούν όλα αυτά τα χρόνια - είναι γελοίο να θεωρήσει κανείς ότι υπηρετούν το συμφέρον του ελληνικού έθνους, όπως το Σύνταγμα ορίζει - έχουν ψηφίσει ανερυθρίαστα όλα τα αντεθνικά, αντιλαϊκά και υποδουλωτικά νομοσχέδια τα οποία αρχικά εκποιούν και εν συνεχεία υποθηκεύουν το μέλλον της πατρίδας μας. Είναι αυτοί οι υπόλογοι για την χρεωκοπία των κομμάτων στα οποία ανήκουν και κατ' επέκταση για τη χρεωκοπία της πατρίδας μας, ώς νομοθέτες όλων των ψηφισθέντων νόμων τα οποία εκποιούν τη δημόσια περιουσία και αφελληνίζουν την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και το μυαλό σου είναι θολό....λολολολολολολολο.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.