Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκίνησαν στον Δήμο Έδεσσας οι εργασίες βελτίωσης των διαβάσεων πεζών



Με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Έδεσσας οι εργασίες βελτίωσης των διαβάσεων πεζών, με προτεραιότητα εκείνες των σχολικών συγκροτημάτων ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Βαγγέλης Θωμάς, "οι εργασίες για τις διαβάσεις θα συνεχιστούν σε δρόμους της πόλης και των κοινοτήτων του Δήμου μας για να κινούνται με ασφάλεια οι πολίτες κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών τους και -φυσικά- οι μαθητές κατά την προσέλεση και αποχώρησή τους από τα σχολεία.

Η ασφάλεια των πολιτών κατά τις μετακινήσεις τους είναι ζητούμενο για τους Δήμους που μεριμνούν για τους πολίτες τους", καταλήγει.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Βάλτε κανέναν Αλβανό ακόμα να δουλέψει.ενσημα τουσ κολατε η δουλευουν μαύρα ένας έλεγχος δεν βλάπτει.οχι μόνον στα μαγαζιά μας .το έκανα ακουει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες δεν κόβουν τιμολόγια.και ας έχουμε κρατησεισ εμείς οι υπάλληλοι μέχρι μια πληρώνουμε εφορια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πωωω τι μεγαλειώδες έργα που κάνει αυτός ο Δήμος άξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διαβάσεις δεν πρέπει ποτέ να τις αφήνουν να ξεθωριασουν ποτέ μα ποτε.επρεπε να είχαν γίνει εδώ και καιρό.ξεφτυλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.