Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Εργασίες βελτίωσης των διαβάσεων σε σχολικά συγκροτήματα των Γιαννιτσών (βίντεο)



Συνεχίζονται στα Γιαννιτσά οι εργασίες βελτίωσης των διαβάσεων πεζών στο Δήμο Πέλλας (3ο βίντεο). Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο σχολικό συγκρότημα 8ου Δημοτικού - 4ου Γυμνασίου (Τσαλί).

Πάντα υπό την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης στις διαβάσεις πεζών στην πόλη των Γιαννιτσών, με προτεραιότητα εκείνες των σχολικών συγκροτημάτων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Οι διαβάσεις πεζών θα βελτιωθούν στο σύνολο τους σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Ο χρωματισμός των διαβάσεων είναι κάτι σαν την αποκομιδή των σκουπιδιών πρέπει να γίνεται 3 φορές τον χρόνο. Δεν είναι έργο βελτίωση της ποιότητας ζωής . Αναμένουμε τα πάρκα τσέπης. ( ή πάρκα μπρελόκ) Σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσε ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλές οι διαβάσεις αλλά εμείς οι γονείς είναι απαράδεκτο να παρκάρουμε πάνω σε αυτές όταν πάμε τα παιδιά μας σχολείο!Η τροχαία να κόψει κανένα πρόστιμο απο Σεπτέμβριο μπας και βάλουμε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο ..!!!
    Χρόνια το βλέπαμε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης ,συνεργεία κάθε λίγο να ανανεώνουν το χρώμα των διαβάσεων.....
    Μακάρι να γίνεται όλο τον χρόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανοίξτε τις αυλές των σχολείων να παίζουν τα παιδιά, τουλάχιστον μέχρι να φτιάξετε πάρκα ( και όχι για σκύλους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιο ωραίες είναι κίτρινες γραμμές στην πλατεία . Πραγματικό έργο πνοής... Ίσως είναι το μεγαλύτερο έργο μετά την φύτευση των ήδη μαραμενων καλλωπιστικών φυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγη σοβαρότητα από πλευράς Δήμου δεν θα έβλαπτε!!!το αυτονόητο όπως π.χ. η αποκομιδή απορριμμάτων,ο οδοφωτισμος,η κοπή χόρτων και κάποιες άλλες εργασίες που ασχολειται η λεγόμενη διεύθυνση ποιότητας ζωής το έχετε παρουσιάσει ως άθλο του Ηρακλή!!!σοβαρευτείτε και παρουσιαστεί μας έργο π.χ.κατασκευη νέου δημοτικού πάρκινγκ.βρειτε ένα δημοτικό οικόπεδο και διαμορφώστε το σε παρκινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τα φανάρια στη διασταύρωση Μ.Αλεξανδρου και Αγ.Παρασκευής τι θα γίνει; Θα λειτουργήσουν; Έχουν ένα μήνα εκτός λειτουργίας. Μεγάλη αδιαφορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.