23.8.24

Μεγάλες ζημιές από φωτιά στο μεγαλύτερο εργοστάσιο αυγών στη Βόρεια Ελλάδα


Στάχτη έγινε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες φρέσκων αυγών στη βόρεια Ελλάδα. Το εργοστάσιο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη στη Νεοχωρούδα τυλίχθηκε στις φλόγες το βράδυ της Πέμπτης (22/8). Ωστόσο ακόμα άγνωστη παραμένει η αιτία για τη μεγάλη φωτιά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δυσκολεύτηκαν να θέσουν τις φλόγες υπό έλεγχο, ενώ χρειάστηκε να επιστρατεύσουν ένα σκαπτικό μηχάνημα, προκειμένου να ανοίξουν τρύπες στους τοίχους και να αποκτήσουν πρόσβαση στο εσωτερικό του εργοστασίου, ώστε να σβήσουν τη φωτιά.

Από τη φωτιά οι υποδομές του εργοστασίου έχουν υποστεί εκτεταμένες και σημαντικές ζημιές, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός είτε εργαζόμενου ή πυροσβέστη από αυτούς που επιχείρησαν στο σημείο.

Συνολικά 8 οχήματα της πυροσβεστικής με 25 άτομα πλήρωμα και τρεις υδροφόρες του δήμου και της πολιτικής προστασίας βρέθηκαν στο σημείο για να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά.

1 σχόλιο:

  1. Ούτε τα βιομηχανικά μας αβγά δεν θα μπορούμε να τρώμε. Δεν μιλάμε καν για τις οικόσιτες όρνιθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.