Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγόρευση Κυκλοφορίας στο Δάσος-Πάρκο Έδεσσας και στο Δάσος Ελευθεροχωρίου Δήμου Πέλλας



Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής αποφάσισε τα παρακάτω:

Α. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο Δάσος -Πάρκο της Έδεσσας του Δήμου Έδεσσας και στο Δάσος Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πέλλας, την Κυριακή 4-8-2024 και από ώρα 08:00 π.μ. μέχρι και ώρα 8.00 μ.μ..

B. Η απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων, οχημάτων και τροχο-φόρων, στις παραπάνω περιοχές, δεν περιλαμβάνει πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζο-νται στις περιοχές που αποφασίστηκε η εφαρμογή της απαγόρευσης, αποκλειστικά για τη μετακίνηση τους από και προς την κατοικία ή την εργασία τους, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου. Της απαγόρευσης εξαιρούνται, τα οχήματα και το προσωπικό των κρατικών υπηρεσιών, των Ο.Τ.Α, των Στρατιωτικών Υπηρεσιών που επο-πτεύουν την απαγόρευση κυκλοφορίας, πρόσωπα που εργάζονται σε εργασίες αντιπυρικής προστασίας, καθώς και τα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων, που αποδεδειγμένα και μετά από σχετική συνεννόηση με την πυροσβεστική υπηρεσία ή την Δασική Υπηρεσία, εκτελούν χρέη επιτήρησης δασικών οικοσυστημάτων, κατά την αντιπυρική περίοδο.

Γ. Η εφαρμογή της Απόφασης ανατίθεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και στην Διεύθυν-ση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πέλλας, καθώς και στις Δασικές Υπηρεσίες (Δασαρχείο Έ-δεσσας και Δασονομείο Γιαννιτσών).

Δ. Οι παραβάτες της Απόφασης τιμωρούνται με διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 129 του Ν. 4926/22 (ΦΕΚ 82/Α΄/2022). Αρμόδιες αρχές για τη διασφάλιση εφαρ-μογής της απόφασης απαγόρευσης και τη βεβαίωση του προστίμου, ορίζονται τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Δασικής Υπηρεσί-ας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Δηλαδή ο εμπριστής, γιατί κάποιοι τέτοιοι ευθύνονται για τις περισσότερες όπως δείχνουν τα πράγματα, μπορούν να τοποθετήσουν εκ των προτέρων εμπριστικό μηχανισμό με χρονοδιακόπτη και να γίνει το κακό.
    Η΄ μήπως δεν μπορεί να συμβεί.
    Κατά τα άλλα έχουμε απαγορεύσεις, Κούλης ο πρώτος διδάξας, για ν΄ χαμε να λέγαμε όπως φαίνεται, αφαιρώντας από τον κόσμο τη δυνατότητα να απολαύσει τη δροσιά του φυσικού περιβαλλοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεννήθηκες χαζός η μετά σου προέκυψε; Αυτός που θέλει να βάλει την φωτιά θα την βάλει για χαζούς που πάνε και άθελά τους η από την χαζομάρα τους μας προφυλάσσει η ανακοίνωση...αλλά είπαμε μην τα ξαναλέμε όταν είναι ακατοίκητο 🦧

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.