Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα



Με ταινίες για τους σινεφίλ μικρούς και μεγάλους, συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό σινεμά με την συνεργασία του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας. 

Κυριακή 11/8/2024 «Συμπέθεροι από σόι»
Κωμωδία γαλλική. Διάρκεια: 92’. Σκηνοθεσία-Σενάριο: Julien Hervé
Πρωταγωνιστούν: Christian Clavier, Marianne Denicourt, Didier Bourdon, Sylvie Testud, Chloe Coulloud, Julien Pestel, Patrick Prejean, Johann Dionnet.
Για να παντρευτούν, η Αλίς και ο Φρανσουά οργανώνουν μια συνάντηση μεταξύ των δυο οικογενειών τους, που προέρχονται από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα. Για την περίσταση, η Αλίς αποφασίζει να προσφέρει στους γονείς της εξετάσεις DNA. Τα αποτελέσματα θα ανατινάξουν τις βεβαιότητες όλων! Τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο για έναν συντηρητικό αστό να μάθει ότι δεν είναι 100% Γάλλος, ή για έναν περήφανο Γάλλο πωλητή αυτοκινήτων ότι έχει πραγματικά γερμανική καταγωγή;

Δευτέρα 12/8/2024 «Δεσμώτης του ιλίγγου» (Vertigo)
Μυστηρίου. Διάρκεια: 128 λεπτά. Σκηνοθεσία: Αλφρεντ Χίτσκοκ. Πρωταγωνιστούν: Τζέιμς Στιούαρτ,   Κιμ Νόβακ.
To αριστούργημα του Αλφρεντ Χίτσκοκ δεν είναι τυχαία μία από τις δέκα καλύτερες ταινίες στην ιστορία του σινεμά. Ξεπερνώντας τα όρια του αριστοτεχνικού θρίλερ, στέκεται ως ένα κινηματογραφικό δοκίμιο πάνω στην ταυτότητα και την μεταμόρφωση, την αγάπη και την κτητικότητα, την εξαφάνιση της γυναίκας μέσα στην εμμονή του άντρα.

Τρίτη 13 & Τετάρτη 14/8/2024 «Fly me to the moon»
Κομεντί. Διάρκεια: 132 λεπτά. Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Μπερλάντι. Πρωταγωνιστούν: 
Σκάρλετ Γιόχανσον, Τσάνινγκ Τέιτουμ, Γούντι Χάρελσον.
Μια αδίστακτη διαφημίστρια και ένας ηθικός διευθυντής της NASA καλούνται να ξεπεράσουν τις διαφορές και τα συναισθήματά τους, έτσι ώστε να βοηθήσουν το Apollo 11 να φτάσει στο φεγγάρι.

Πέμπτη 15 έως και Σάββατο 17/8/2024 «Στα ίχνη του Δον Κιχώτη» (μεταγλ.)
Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 88 λεπτά. 
Ο Αλφόνσο Κιχώτης είναι ένα 11χρονο αγόρι με τεράστια φαντασία. Ως απόγονος και νόμιμος κληρονόμος του Δον Κιχώτη και όπως ακριβώς ο προ-προ-προ-προ-προ-προπάππους του, πολεμάει συνεχώς τέρατα -τα οποία κανείς άλλος δε μπορεί να δει- για να σώσει την πόλη του, τη Λα Μάντσα.

Κυριακή 18/8/2024 «Τα μυαλά που κουβαλάς 2» (μεταγλ.)
Διάρκεια: 96’. Σκην.: Kelsey Mann. Δανείζουν τις φωνές τους: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.
Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά - φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.
Ώρα έναρξης προβολής: 21:15.
Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.
Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.
Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:
https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.