Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στον ΠΑΟΚ -μετά την Ελίνα- και η αδελφή της, Χρυσή Τροχίδου, από τα Γιαννιτσά!



Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της Ελίνας Τροχίδου στην γυναικεία ομάδα  του χάντμπολ στον ΠΑΟΚ, ανακοινώθηκε σήμερα και η μεταγραφή στον δικέφαλο της μεγαλύτερης αδελφής της, Χρυσής. 
Έτσι λοιπόν παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα είναι και επίσημα η 26χρονη Χρυσή Τροχίδου.
Η σχετική ανακοίνωση:
"Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Χρυσή Τροχίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.
Γεννημένη στις 24/06/1998, η Χρυσή Τροχίδου αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει ύψος 162cm.
Έκανε τα πρώτα της βήματα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών το 2007, παίζοντας σε όλες τις κατηγορίες των ηλικιακών πρωταθλημάτων. Το 2014 έγινε αναπόσπαστο μέλος της γυναικείας ομάδας, μένοντας στην ομάδα έως το 2020, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις από την Α1.
Την τελευταία τριετία (2021-2024) αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΕΣΧ Πυλαίας, εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες της αλλά και της παραστάσεις της, συμμετέχοντας και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας.
Διεθνής με την Εθνική U19 και U21, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, ενώ μαζί με την συντοπίτισσά της Ολίνα Ανδρίτσου έχει κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα (15 στο σύνολο) σε ηλικιακές κατηγορίες και ένα πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα!

"Είμαι πολύ χαρούμενη..."
Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Χρυσή Τροχίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:
"Είμαι πολύ χαρούμενη που από τη νέα σεζόν θα αποτελώ κομμάτι του ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, μία ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί συστηματικά στον χώρο του χάντμπολ γυναικών. Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, καλό χάντμπολ, και πολλούς τίτλους, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους μας!".




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.