Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δίκτυο πολιτών για το περιβάλλον: Μπουλντόζα στο Στρατόπεδο Φιλιππάκου



Το ότι ο χώρος του Στρατοπέδου Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά ,όπως και άλλα στρατόπεδα σε όλη τη χώρα, ανήκει στον Στρατό το γνωρίζουμε. Το ότι πρόσφατα κόπηκαν για δεύτερη φορά πολλά δέντρα που εντάσσονται στον χώρο αυτό επίσης το γνωρίζουμε. Ενημερωθήκαμε μετά από κινητοποίησή μας πως αυτό γίνεται για λόγους πυροπροστασίας(!) και τα υγιή δέντρα που κόπηκαν θα αντικατασταθούν με άλλα πλατύφυλλα. Επειδή είμαστε καλοπροαίρετοι πιστέψαμε πως ο Στρατός θα φυτέψει νέα δέντρα στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο τα οποία θα τα ποτίζει και θα τα φροντίζει γιατί νοιάζεται για την προστασία και βιοποικιλότητα του τόπου μας. Η μπουλντόζα που τα σαρώνει όλα όμως σήμερα στην ξυλευμένη περιοχή, μας ανησυχεί και μας θυμώνει! Σε μια Ελλάδα που καίγεται άλλο ένα καλοκαίρι, στον τόπο μας που προσπαθεί να ανασάνει, ποιος έχει το " νόμιμο" δικαίωμα να αγνοεί τους πολίτες που προσπαθούν να προστατεύσουν την ποιότητα ζωής τους και τη φύση που αγωνιά να σωθεί;

''Δίκτυο πολιτών για το περιβάλλον''
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. είδαμε και τι έκαναν οι δικοί σας στο στρατοπέδο καρατασου στην θεσσαλονικη το γέμισαν σκουπίδια και ναρκωτικά οι συλλογικότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας αφήσουν το Δημο να το αξιοποιήσει για το καλό της πόλης.Όσο για τα δεντρα πουέκοψαν , ανοησίες. Καθαρισαν τα βάτα, τις αγριοκαρυδιες ,που ειναι επιζημιες. Ούτε ανα πεύκο δεν καταστράφηκε. Το θεμα είναι εάν ο νέος Δημαρχος εχει την βούληση, βρει κονδυλια να το υλοοποιήσει. Διότι οι παλαιότεροι.... αχρωμοι, άοσμοι, ανύπαρκτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στην Κρύα Βρύση πριν πολλά χρόνια στο κέντρο δημιουργήθηκε ένα απίστευτα ωραίο παρκο.Τωρα μόνο μεγαλόσωμα σκυλιά βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν βλέπεις καλά σ ο,τι αφορά στην Κρύα Βρύση γιατι ειδικά φέτος έχουμε ένα καθαρό, υπέροχο συντριβάνι σε λειτουργία, αδέσποτα ευτυχώς έχουμε ελάχιστα και είναι ένας καταπράσινος χώρος που όμως ασφαλώς χρειάζεται κλάδεμα σε αρκετά δέντρα του.
    Η Κρύα Βρύση είχε χρόνια να δει τέτοιο ενδιαφέρον και τόση φροντίδα από την προηγούμενη διοίκηση για να μην πω ότι δεν είχε δει ποτέ!
    Συγχαρητήρια στον δήμαρχο και στους συνεργάτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιντριβάνι να έχουμε....νερό που δεν έχουμε δεν πειράζει χαχαχα,καμία σωτηρία σε αυτή την χώρα,βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.