Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο στη μνήμη του Αγίου Καλλινίκου (βίντεο)



Με τη υποδοχή της Τίμιας Κάρας και τον πανηγυρικό εσπερινό άρχισαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Σκέπης Έδεσσας, οι πανηγυρικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Αγίου Καλλλινίκου, με τη συμμετοχή των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνου και Έδεσσας, Πέλλας και Αλμωπίας Ιωήλ. 
Ακολούθησε το πρωί της Πέμπτης Όρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο.

Στον εορτασμό μετείχαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι. Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης, ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Εδέσσης, Αρχιμ. Στέφανος Δέβρελης, μεγάλος αριθμός κληρικών εκ της Ι. Μητροπόλεως και εκτός αυτής, ο βουλευτής Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης, ο Δήμαρχος Εδέσσης, κ. Ι. Τσεπκεντζής, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμενων και των Δυνάμεων Ασφαλείας καθώς και πλήθος πιστών. Τις ιερές ακολουθίες μετέδωσαν ο τηλεοπτικός σταθμός 4Ε και ο διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός «Εκ Βαθέων».

kaledes


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.