Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Απ. Τζιτζικώστας Επίτροπος της Κομισιόν, σύμφωνα με την πρόταση της Ελλάδας



Στη θέση του Επιτρόπου της χώρας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει η Ελλάδα τον Απόστολο Τζιτζικώστα,, όπως είπε ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Τον χαρακτήρισε πρόσωπο με εμπειρία σε θεσμικούς ρόλους τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό καθώς το 2020 εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών. «Είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει εκλεγεί τρεις φορές με ποσοστά πάνω από 50%», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε ότι η επιλογή έχει πολιτικά χαρακτηριστικά καθώς αναδεικνύει τη σημασία της Μακεδονίας και της Βόρειας Ελλάδας, «περιοχή με στρατηγική θέση, διασυνδεσιμότητα και γεωπολιτική σημασία τόσο για τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη όσο και ως βορειοανατολικό άκρο της Μεσογείου».

Ο πρωθυπουργός έχει ήδη ενημερώσει σχετικά την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον κ. Τζιτζικώστα σήμερα το απόγευμα στις 6 στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ολόκληρη η εισαγωγική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Μακάρι να φύγει από εδώ . Ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει τίποτα και τον ξέρουν όλοι σαν επιτυχημένο . Τουλάχιστον ο επόμενος μπορεί να ρίξει καμια κλέφτη ματιά στην Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περιμένουμε να ρίξει κάποιος κάποια κλεφτή ματιά σε ένα νομό που είναι ουσιαστικά ουραγός μπας και γίνει κάτι, είμαστε για κλάματα. Το μωρό όταν συνεχώς κοιμάται και δεν κλαίει για να φάει, βλέπε δε ζητάει, δεν πρόκειται να το ταΐσουν.
      Θα το αφήνουν να κοιμάται.
      Αυτή είναι η Πέλλα
      Όσο αφορά το ότι δεν έκανε τίποτα, μην απορείς.
      Αν θυμάσαι ο γνωστός Πάγκαλος είχε αποκαλέσει τον Αβραμόπουλο, ο κύριος τίποτα και από τον οποίο έχασε τη δημαρχία της Αθήνας.
      Ποιο ήταν το επόμενο του ¨΄κυρίου τίποτᨨ κατά πάγκαλο;
      Ο Αβραμό, επίτροπος της Ε.Ε
      Βίοι παράλληλοι, η ιστορία επαναλαμβάνεται ή ο νόμος της εξέλιξης στην Ελλάδα;

      Διαγραφή
  2. Αυτό για την αναβάθμιση της Μακεδονίας με κάνει να αρχίσω εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο άνθρωπος έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ή εκ γεννησιμιού του προσφέρει τις υπηρεσίες του για το δημόσιο αγαθό; Πρέπει και αυτός να είναι από Βεροιώτικο σόι... Το γράφω για όλους τους Δεξιούς που υπεραμύνονται της ιδιωτικοποίησης των πάντων. Πόσα ένσημα έχεις κύριε Τζίτζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τούς έβαλε όλους να τρέχουν για να πάει σε καλύτερη θέση. Επιτέλους να διαλυθεί αυτό το απόστημα που δεν έχει κάνει τίποτα για την Πέλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κομισιόν γνωρίζει? Πως τα απορρίμματα όλης της Ημαθίας μεταφέρονται στην Πέλλα.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ έχεις αναρωτηθεί μήπως στην Κομισιόν έχουν μαζευτεί όλα τα ¨απορρίμματα¨ της Ευρώπης;

      Διαγραφή
  6. Πρώην ακροδεξιός που αγάπησε την Ευρώπη; Μπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιων οι παππούδες έκαναν αίσχη.Νομίζει κανείς ότι ο κόσμος ξεχνάει ; Λίγο ταπεινότητα κύριοι , ειδικά όσοι το παίζετε της Εκκλησίας. 3 γενιές θέλουν οι αμαρτίες να φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλει να τον στείλει ο Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες για να τον ξεφορτωθεί, αλλά οι συμφωνίες έχουν ήδη κλείσει μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή. Ο Τσιτσικώστας θα είναι ο νέος πρωθυπουργός. Αυτά που γίνανε στην Κάσο δεν τα σηκώνει του δεξιού πατριώτη το φιλότιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει δεξιός που είναι και πατριώτης;
      Από πότε;
      Από την εποχής του εθνάρχη κατά τον οποίον η Κύπρος κείται μακράν;

      Διαγραφή
  9. επιτυχημένος ο Αποτυχημένος. Είχε αντίπαλο και δε το ξέρουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για να πάει μπροστά αυτή η χώρα πρέπει να τελειώνουμε με την οικογενειοκρατία στη πολιτική και το κυριότερο να δημοσιοποιούνται τα πόθεν έσχες των δικαστικών. Πρέπει να μάθει ο Ελληνικός λαός ότι η σχέση πολιτικής και δικαιοσύνης δυσκολεύει τις ζωές όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν κάνω λάθος, πριν μερικά χρόνια ο Τζιτζι την είχε κάνει ΛΟΥΗΣ από την ΝΔ. Έτσι αναβαθμίστηκε ως Περιφερειάρχης και φυσικά πρόσφερε πάμπολλα ΤΙΠΟΤΕ στην Πέλλα. Άντε και εις ανώτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.