Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Ανανεώνονται και βελτιώνονται οι διαβάσεις πεζών (βίντεο)



Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην ποιότητα της καθημερινότητας του πολίτη, συνεχίζονται από τον Δήμο Πέλλας οι παρεμβάσεις βελτίωσης στις διαβάσεις πεζών στην πόλη των Γιαννιτσών, με προτεραιότητα εκείνες των σχολικών συγκροτημάτων, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

Αναμφισβήτητα το αστικό περιβάλλον πρέπει να είναι φιλικό αλλά και πιο ασφαλές προς τον δημότη και για αυτό συνεχίζονται οι εργασίες από την Δημοτική Αρχή Πέλλας για την ανανέωση- βελτίωση των διαγραμμισμένων διαβάσεων, που είναι ο βασικός τρόπος καθορισμού της κίνησης των πεζών, σε συνάρτηση με τα οχήματα που κινούνται στους δρόμους. 

Σημειώνεται ότι, παράλληλα, οι δημότες θα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένοι και να τηρούν των κώδικα οδικής κυκλοφορίας δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πεζών και των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Οι διαβάσεις πεζών θα βελτιωθούν στο σύνολο τους σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών και σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Στύλος κάνα ντενεκε μπογιά προς την Έδεσσα γιατί εδώ για να βρούμε τις διαβάσεις θέλει να ψάξει η αρχαιολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπραααααβο. Ίσως να μην είναι ότι καλύτερο σε προδιαγραφές αλλά μπράβο. Πριν χρόνια, βράδυ στην Θεσσαλονίκη είχα δει συνεργείο να τοποθετεί ένα μεταλλικό πλαίσιο (χειροποίητο παραλληλογραμμο καλούπι για την εξυπηρέτηση τους) στην άσφαλτο και σε πολύ γρήγορο χρόνο να βάφει τις διαβάσεις επί Τσιμισκή. Είναι μια ωραία ανανέωση των διαβασεων. Μακάρι όλες οι διαβάσεις να ανανεώνονται πριν σβηστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.