Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος επισκέφθηκε την Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά (φωτο)



Στο πλαίσιο του πανελλαδικού προγραμματισμού, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, επισκέφθηκε την Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Σκύδρα και Γιαννιτσά. Σε δήλωση του  αναφέρει:
''Μια Ελλάδα γεμάτη απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης, για όλες και όλους, κι όμως υποφέρει. Πιστεύω, βαθιά, ότι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα εμπιστευτούν ξανά στο ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας. Και πρέπει, να είμαστε έτοιμοι να τιμήσουμε αυτήν την εμπιστοσύνη, με σχέδιο που δίνει πνοή σε κάθε γωνιά της χώρας. Αυτόν τον στόχο, υπηρετεί η πολιτική μου πρόταση, «Αναγέννηση»: να αναγεννήσουμε το ΠΑΣΟΚ, για να μπορέσουμε να αναγεννήσουμε με σχέδιο την Ελλάδα.
Ήταν τιμή μου να μπορέσω να συζητήσω το σχέδιό μας και την επόμενη μέρα που θέλουμε για τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία με το Εργατικό Κέντρο
Πτολεμαΐδας, τον Δήμαρχο Έδεσσας, Γιάννη Τσεπκεντζή, τη Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, καθώς και  με δεκάδες συμπολίτες μου, παντού.
Συνεχίζουμε. Θα πάμε παντού, για να μιλήσουμε ουσιαστικά, πολιτικά, όχι για ξεπέτα. Στόχος μου είναι, ένα αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ, κυρίαρχο πολιτικά στον χώρο του και στη χώρα, επειδή μπορεί να μιλάει, όχι μόνο στον εργαζόμενο αλλά ΜΕ τον εργαζόμενο. Όχι μόνο στον αγρότη, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον συνταξιούχο, αλλά μαζί τους. Και η διαφορά ενός κόμματος, που μιλάει «με» αντί για μόνο «στον», είναι ένα κόμμα που ξέρει τον σκοπό του και έχει βάλει τάξη στο σπίτι του''.
















Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ολο το παλιό βαθύ Πασοκ ,μακρια κ Γερουλάνο απο δαύτους!!!! Στροφή στους νέους μονο εκεί υπαρχει ελπίδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξερατό όλοι οι πολιτικοί και δίπλα όλοι οι πολίτες .ψεύτικα χαμόγελα ,μας ακούμπησε ο πολιτικός και χαρήκαμε κλπ δημοκρατικές ευαισθησίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.