Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εντοπίστηκε κρούσμα πανώλης και στη Δράμα



Ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί κρούσμα πανώλης και στην περιοχή τους, δηλώνουν οι κτηνοτρόφοι στη Δράμα. 

Μετά το θετικό κρούσμα στη Ροδόπη εξετάστηκε την Παρασκευή, 2 Αυγούστου δείγμα από κτηνοτροφείο της Δράμας, το οποίο βρέθηκε θετικό.

Η συγκεκριμένη μονάδα αριθμεί 360 πρόβατα, τα οποία θα οδηγηθούν σήμερα, 3 Αυγούστου, σε σφαγή και η υγειονομική ταφή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διασπορά προέκυψε όταν ο ιδιοκτήτης της μονάδας αγόρασε από έμπορο-εισαγωγέα πέντε αρσενικά κριάρια για τη βελτίωση της επιχείρησής του. Υπάρχει ανησυχία για τις 640 μονάδες της Δράμας.

Οι κτηνοτρόφοι είναι πάρα πολύ προσεκτικοί για να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά και αγωνιούν για τους κόπους μιας ζωής. 

Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης δηλώνουν πως οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και από Δευτέρα θα είναι πιο εντατικοί. Ελπίζουν, πως τα κρούσματα αυτά της Περιφέρειας θα είναι τα πρώτα και τα τελευταία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ακούει κανείς?Γραμμένους μας έχουν.Μονο τα φωτοβολταϊκά και οι τουρίστες έχουν αξία.Ξεχασα .....Και τα σκυλιά.....Και φωτογραφίες αμέτρητες φωτογραφίες. Και τελευταία και οι ιερείς. Παίρνουν και πόζα μέσα στους ναούς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε σε ένα γιατρό στο έχω ξανά πει

      Διαγραφή
    2. Τα παράπονά σας στον Dion, που είναι στο αρμόδιο Υπουργείο.

      Διαγραφή
    3. 5:32 ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ.
      ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ Π. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.