Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Έδεσσας: Άμεσος καθαρισμός φερτών υλικών από τη δυνατή βροχόπτωση (φωτο)



Στον καθαρισμό φερτών υλικών από τη προχθεσινή δυνατή βροχόπτωση που σημειώθηκε στην ευρύτερη περιοχή, προχώρησαν χθες από τις πρώτες πρωινές ώρες, οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Έδεσσας, καθώς το νερό παρέσυρε φερτά υλικά σε διάφορες περιοχές της πόλης, αλλά και στην κοινότητα Μαργαρίτας.

Όπως ενημερώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας, Βαγγέλης Θωμάς, "στην Έδεσσα έγινε καθαρισμός στην περιοχή του Ντερέ και στο δρόμο προς την Ιερά Μονή του Προφήτη Ηλία, ενώ από την ένταση της βροχόπτωσης προκλήθηκε σπάσιμο πλατάνου στην περιοχή των Μύλων των Καταρρακτών, με αποτέλεσμα την καταστροφή μέρους της σκεπής του "Μύλου των Γεύσεων", η οποία θα αποκατασταθεί. Τέλος, καθαρίστηκαν φερτά υλικά σε διαφορά σημεία του δρόμου προς την κοινότητα Μαργαρίτας."












Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κάντε κάνα έργο βρε βαγγελακη και αφήστε τα μικροπράγματα που κάνετε και μόνο τα προβάλετε λες και ποιος ξέρει τι μεγαλειώδες έργο έγινε πάρτε μπρος ένας χρόνος πέρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Θωμά λυπάμαι πολύ με αυτά που γνωστοποιείται και δημοσιεύεται , αυτό έλειπε να μην και δεν τα κάνετε για αυτό τον λόγο είστε στην διοίκηση του Δήμου???. Αλήθεια με τον δήμαρχο Τσεπκεντζή επικοινωνείτε καθόλου μεταξύ σας , είναι εις γνώση του αυτές οι μπούρδες που δημοσιεύεται , συμπεραίνω ο καθένας κάνει ότι θέλει στην δημοτική σας ομάδα , κάνει την πολιτική του για τα αυτονόητα. ???
    Φαντάζομαι για τα σημαντικά τι θα γίνει άραγε????
    Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τον ρόλο σας ,και για ποιο λόγο σας εμπιστεύτηκαν οι πολίτες με την ψήφο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά το πράγμα που κάνατε!!!είναι ντροπή σας να διαφημίζεται τα αυτονόητα!!!οι ψηφοφόροι δεν είναι μοσχάρια!!!σοβαρευτείτε και αναδείξετε σοβαρά έργα όχι βλακείες του τύπου καθαρίσαμε τα φρεάτια!!γελάνε και οι κότες μαζί σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.